TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Extreme Cake Makers
Phil en Christine bakken een reusachtige puzzel. Suzanne maakt een wankel kasteel dat perfect is voor een echte koning. Ben werkt aan een verjaardagscake in de vorm van een tractor.
«
»
12:10 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
12:40 Love Your Home and Garden
Realityreeks.
«
»
13:40 Echte Verhalen: Dokters
Er komt een vrouw naar het ziekenhuis die al lange tijd klachten heeft. Na de geboorte van haar eerste kind ging de huid op haar handen steeds kapot. Na haar tweede kindje werden het nog erger.
«
»
14:15 Echte Verhalen: Dokters
De 60-jarige Lucille Cornelissen is al maanden ziek. Ze heeft last van hoofdpijn, buikpijn, diarree en vermoeidheid. Ze heeft een jaar in Kenia gewoond, waar ze in de sloppenwijken heeft gewerkt.
«
»
14:55 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:05 Neighbours
Chloe blijft graven in het verleden van Claudia. Aaron probeert haar in te tomen, maar dan doen ze samen een schokkende ontdekking. Naomi vindt het niet gemakkelijk om nog met Pierce samen te werken.
«
»
16:35 Sturm der Liebe
Vanessa is teleurgesteld wanneer Robert haar aan iemand voorstelt als een oude vriendin. Om Robert jaloers te maken, begint ze te flirten met de ober.
«
»
17:35 De Pfaffs
Het is een bijzondere dag voor Jean-Marie, want hij kan eindelijk zijn intrek nemen in zijn nieuwe kantoor. Zijn eerste klus: een stapel foto's signeren. Voor Dave en Lyndsey is het aftellen begonnen.
«
»
18:20 UEFA Champions League
Verslag van Paris Saint-Germain - Club Brugge, wedstrijd van speeldag 6 in groep A van de Champions League, live vanuit het Parc des Princes in Parijs (FRA).
«
»
21:05 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
«
»
22:05 Pech Onderweg
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik schieten Vlaamse wegenwachters te hulp bij pech onderweg.
«
»
23:05 Police: Hour of Duty
Het is nog maar iets na 21u00 wanneer de agenten opgeroepen worden voor een man die werd aangevallen in een beruchte pub.
«
»
00:05 Helicopter ER
Realityreeks.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers