TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Christoph is teleurgesteld dat Selina weg wil. Hij vraagt Tim om haar een baan aan te bieden. Als Ariane dit ontdekt, weet ze wat Christoph van plan is: Selina gebruiken om haar te bespioneren.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Angel of Christmas
Journaliste Susan krijgt de kans om haar eerste artikel te publiceren. Als onderwerp kiest ze de handgemaakte engel van haar grootmoeder, die de kracht zou bezitten om mensen samen te brengen.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon en Wolowitz plannen verjaardagsfeestjes voor respectievelijk Amy en Halley. Leonard krijgt een kerstbrief van zijn broer die hem aan zichzelf doet twijfelen.
«
»
16:50 The Goldbergs
Adam en Pops bespreken de nieuwste Batmanfilm, terwijl Erica een intakegesprek heeft op de universiteit.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon en Amy bepalen op een wetenschappelijke manier wie hun getuigen en bruidsmeisjes zouden moeten zijn.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Nadat ze door Sheldon aan de kant is gezet omdat hij solo wil werken, helpt Amy Leonard met een serie experimenten.
«
»
18:15 The Goldbergs
Beverly's pogingen om een hobby voor Murray te zoeken werken averechts. Erica is de reddende engel als Barry's plannetje om golfkarretjes te stelen fout afloopt.
«
»
18:40 The Simpsons
Bart ontdekt dat een jongen uit een andere klas een litteken op zijn hand heeft dat identiek is aan het zijne. Marge vertelt hem hoe dat komt.
«
»
19:05 The Simpsons
Smithers krijgt van Mr. Burns te horen dat hij niet in zijn testament staat omdat hij al die jaren op zakelijk vlak geen enkel succes heeft geboekt. Teneergeslagen komt hij in Moe's café terecht.
«
»
19:35 Las Vegas
Het nieuwe veiligheidssysteem van het Montecito is revolutionair. Het is echter nog niet lang actief of het brengt al snel heel wat problemen aan het licht. Sam heeft zo haar eigen problemen.
«
»
20:35 Allegiant
Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hen scheidt van Chicago. Het is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend.
«
»
22:45 A Quiet Place
De familie Abbott moet noodgedwongen in stilte leven omdat er in de wereld rondom hen bloeddorstige wezens rondwaren die alles wat geluid maakt aan flarden scheuren.
«
»
00:35 The Last Kingdom
Edward neemt een gevaarlijke gok door Uhtred troepen te beloven om het gevecht met Haesten aan te gaan. Maar heeft de prins, door Alfred te verdedigen, Uhtred en zijn mannen de dood ingejaagd?
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Tom Waes (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Tom sluit zijn reis door Nederland of op de Waddeneilanden. In Texel neemt Tom deel aan een speciale wedstrijd en gaat hij parachutespringen met een levende legende. Op de Wadden maakt Waes ook een van zijn dromen waar: hij gaat droogvallen en overnacht op de weggetrokken Waddenzee. Op het eiland Terschelling krijgt Tom een rondleiding van zijn goede 'Undercover'-vriend, Frank Lammers.

'Reizen Waes: Nederland', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers