
TVgids - njam!
Andere zender »
05:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
06:00 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
06:20 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
07:05 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
07:20 | De dagschotel |
Michaël Vrijmoed - Koude Pastasalade met kip tandoori
«
»
07:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart. Hij maakt mooi binnen de tijd een gebakken zeetong klaar met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
08:25 | Ellemiekes KIDchen |
Ellemieke, Noah en Zenna gaan een heerlijke rijstschotel met restjes klaarmaken, met kindvriendelijke zalmspiesjes en een lekker fruitig ijsje als verfrissend tussendoortje.
«
»
08:50 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
09:35 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
10:25 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
11:10 | In de Mix (magazine Njam) |
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
11:35 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
12:20 | De Wereld op je Bord |
Ga gerust zitten voor deze masterclass Turkse mezze tabagi in De wereld op je bord. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes.
«
»
12:46 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
13:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
13:30 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
14:05 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Terwijl Roger en Dominique een zware avond verteren met yoga on the beach, maakt Peppe krokante pizza's als ontbijt.
«
»
14:50 | De Wereld op je Bord |
Als we Spanje zeggen, denken we meteen aan tapas. Deze heerlijke en simpele hapjes worden vandaag met heel veel passie bereid in De wereld op je bord.
«
»
15:15 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
15:30 | De dagschotel |
Sla eten we in de meeste gevallen rauw, maar in deze aflevering van De Dagschotel pakt Michaël Vrijmoed het anders aan.
«
»
15:40 | De Gastentafel |
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
16:35 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
18:00 | Roger van Damme: Bakken |
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
18:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Jan Buytaert de tien hamvragen.
«
»
18:55 | Apero-Dining |
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
19:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
20:15 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
21:05 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
21:35 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
22:25 | Lekker lang leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
23:30 | Peppe e Carluccio |
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»
00:05 | Peppe's Sicilië |
Vandaag spreekt Peppe af met de notaris van Siculiana, Giuseppe Fanara. Een drukbezette man, maar op zijn landgoed Borgo Giallonardo komt hij tot rust.
«
»
00:35 | De sterrenkaart |
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
01:15 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
01:45 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Een heerlijke ouderwetse, zelfgemaakte paté. Wie houdt daar nu niet van? Dat Johan Segers hiervoor een toprecept heeft, zal niemand ongetwijfeld verwonderen.
«
»
02:05 | Roger van Damme: Bakken |
Bakles krijgen van Roger van Damme, het is een voorrecht. Roger toont je vandaag hoe je frangipanetaartjes maakt. Maar waar kan het fout gaan?
«
»
02:25 | Soep! |
Aardpeersoep met truffel / Tomaten basisilicumsoep
«
»
02:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
03:05 | Roger van Damme: Bakken |
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
03:20 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Jan Buytaert de tien hamvragen.
«
»
03:50 | Apero-Dining |
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
04:20 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
05:00 | Veldvers |
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van België Nicolas Decloedt blij om.
«
»
05:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
05:40 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»