TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:15 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:40 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:10 K3 Roller Disco
Klaasje heeft veel oude spullen liggen en besluit om er kunstwerken van te maken. Ze wil zelfs een kunstkenner inschakelen om alles te laten schatten.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat en anderen raken verslaafd aan een spel met munten, wat de stad kwetsbaar maakt voor dieven. Dulcinea bedenkt een plan om af te rekenen met gokken.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Julien en zijn vrienden vermommen zich om mee te liften met een fossaschip. Jarsh-Jarsh stelt Clover voor een verwarrende, nieuwe uitdaging.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
In het park heerst een ernstige diefstallenplaag. Om de dievenbende op heterdaad te betrappen zet de politie een grootscheepse actie op touw.
«
»
12:25 Lisa
Pilar probeert met Jelle te praten over haar gevoelens, maar ze blijft twijfelen aan zijn oprechtheid. Katja wordt steeds zieker. Lisa en Nathan bedenken samen een plan en schakelen Greet in.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Peter heeft een sterk vermoeden dat June achter het filmpje van Simon en Evy zit. June zelf zit niet stil en bereidt de volgende stap van haar masterplan voor.
«
»
14:20 Wittekerke
Elke vermoedt dat Kyra verliefd is op Lucas en ze waarschuwt haar nichtje dat hij geen traditionele relatie wil. Nellie begint aan haar stage als chirurg met Frank als haar begeleider.
«
»
15:30 Private Practice
Addison kiest tussen Jake en Sam en stort zich in de romantiek. Pete komt niet opdagen voor de zitting, waardoor Violet het ergste vreest. Charlotte krijgt ondertussen erg verrassend nieuws te horen.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Luc Gijsbrecht heeft de pediatrische onderzoekskamer op de spoedafdeling gesloten. Vanaf nu worden alle baby's en kinderen meteen doorgestuurd naar zijn echtgenote Marijke en haar team.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een man komt zichzelf aangeven op het politiebureau. Hij vertelt hoe en waarom hij drie jaar geleden een vrouw heeft doodgeschoten. Het moordwapen heeft hij meegebracht in een schoendoos.
«
»
18:20 Lisa
Lisa staat nog steeds met lege handen en wordt stilaan wanhopig. Ze heeft er genoeg van en laat Massa weten wat ze van plan is. Dorine en Jonas proberen haar op andere ideeën te brengen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars overweegt om Leon ook uit te nodigen voor het huwelijk. Brigitte slaat helemaal tilt wanneer ze dat ontdekt. Iris vindt een oude brief terug van Francesca. Guido zit in zak en as.
«
»
20:40 Eenmaal andermaal
Axel en Jacques vormen elke week een duo met een andere BV. Met een startkapitaal van 750 euro schuimen ze rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en antiquairs af op zoek naar unieke stukken.
«
»
21:45 Axel gaat binnen
Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Hij leeft er mee op het ritme van de bewoners en het personeel.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Bob, de vader van Ruzek, wordt vermist. Het team zet alles op alles om hem te vinden voordat het te laat is.
«
»
23:50 Private Practice
Addison kiest tussen Jake en Sam en stort zich in de romantiek. Pete komt niet opdagen voor de zitting, waardoor Violet het ergste vreest. Charlotte krijgt ondertussen erg verrassend nieuws te horen.
«
»
00:45 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:15 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je gemakkelijk in slaap kan vallen.
«
»
05:25 Maya!
Maya en Willy ontdekken dat Barry een kikker grootbracht: Rosita. Willy praat zijn mond voorbij en vertelt dit aan Juf Cassandra, met alle gevolgen van dien.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Plop wil Klus een mooie theepot schenken. Maar door het geruzie van Lui en Kwebbel valt de theepot op de grond.
«
»
05:41 Kabouter Plop
Kwebbel is in de beek gevallen, waardoor haar kleren vuil zijn. Klus zal de jurk in de was stoppen. Als dat maar goed afloopt.
«
»
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers