TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
De kandidaten krijgen de opdracht om hun favoriete gerecht klaar te maken. De vier beste kandidaten strijden onder elkaar voor de eerste immuniteitspin.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Extreme Cake Makers
Molly maakt een klassieke bruidstaart met een agrarische touch. Phil en Christine maken een torenhoge soesjestaart voor een gastronomische gala-avond.
«
»
13:05 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:35 Love Your Garden
Tuinmagazine.
«
»
14:35 Echte Verhalen: Dokters
Jacques is een aantrekkelijke gigolo. Sinds enige tijd heeft hij last van borstvorming en erectiestoornissen. Dokter Roos stelt vast dat de hormoonhuishouding van haar patiënt in de war is.
«
»
15:05 Echte Verhalen: Dokters
Dokter Siebe ontvangt een vrouw met vage klachten. Als blijkt dat ze besmet is met Hepatitis C, moet ook haar man getest worden. Het resultaat van de test brengt een lang bewaard geheim aan het licht.
«
»
15:40 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:50 Neighbours
Na zijn bekentenis bij de politie, komt Paul er gelukkig vanaf met een officiële waarschuwing. Iedereen is het erover eens dat hij te ver is gegaan, maar zelf ziet hij dat net iets anders.
«
»
17:20 Sturm der Liebe
Als Steffen hoort wat Franzi onder invloed van medicijnen gedaan heeft, is hij geschokt. Wanneer ze weer helder is, gaat Franzi zich verontschuldigen bij Tim.
«
»
18:25 De Pfaffs
Kelly is vandaag in de ban van carnaval. In het Limburgse Hamont neemt ze deel aan de jaarlijkse carnavalsoptocht, waar ze op een praalwagen de enthousiaste carnavalsvierders mag aanmoedigen.
«
»
19:05 Home and Away
Ari ontvangt een nieuw bericht van Paul. Het lijkt erop dat hij en Leon nog niet van plan zijn om de Parata's met rust te laten. John maakt zich op voor zijn date.
«
»
19:35 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Neeshat en Imran Hussain kochten destijds het huis van hun huidige huurder en kwamen tot de overeenkomst dat de man het pand zou huren. Maar die stopte op een gegeven moment met betalen.
«
»
20:35 Fast & Furious 6
Nadat in Moskou een volledig Russisch legerkonvooi is uitgeschakeld, gaat agent Hobbs op zoek naar Dominic Toretto, de enige man die hem kan helpen om de dader te pakken.
«
»
23:00 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness trekken naar het Lake District voor een emotioneel weerzien met de oude wagens van hun vaders. Daarnaast test Chris de hybride Sian.
«
»
00:10 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:40 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers