TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Steffen probeert plannen te bedenken om Franzi en Tim tegen elkaar op te zetten. Cornelia minimaliseert haar gevoelens voor Robert, maar als ze ziet dat hij interesse toont in Vanessa, is ze jaloers.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Love, of Course
Amy krijgt een opdracht van zes weken aangeboden om een jaarlijks festival te organiseren. Ze moet daarvoor samenwerken met Noah, een professor. De vonk tussen de twee slaat over.
«
»
16:15 Will & Grace
Will helpt Karen, die af te rekenen krijgt met een pr-nachtmerrie. Jack en Estefan worden geterroriseerd door een muis.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Sheldon verklapt een geheim van Leonard wanneer ze op weekend vertrekken met Penny en Amy. Ondertussen worden Howard en Bernadette overstelpt met zwangerschapscadeaus van Raj.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Een klein meningsverschil tussen Leonard en Sheldon loopt uit op een hete strijd. Iedereen van de groep moet een kant kiezen.
«
»
17:30 White Collar
De vroegere rivaliteit tussen Neal en oplichter Matthew Keller, die in de gevangenis zit, wordt opnieuw aangewakkerd wanneer Matthew Neal en Peter contacteert met informatie over een vervalser.
«
»
18:20 The Simpsons
Moe begint een internetrelatie met een zekere Maya. Wanneer ze elkaar in het echt ontmoeten, schrikt hij ervan dat ze maar 90 cm groot is.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart besluit zijn leven te beteren om in de smaak te vallen bij Jenny, een meisje uit het vijfde jaar. Ondertussen krijgt Lisa pilletjes die haar moeten helpen haar depressie te overwinnen.
«
»
19:10 The Goldbergs
Aan het begin van het nieuwe schooljaar moeten de kinderen van de familie Goldberg voor straf op zaterdag terugkomen.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De bende trekt naar een wijnbar en loopt Penny's ex-vriend Zack tegen het lijf. Bernadette moet de avond doorbrengen met Sheldon, omdat ze niet mee kan naar het wijnproeven.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Sheldon wil dat Stuart de dag doorbrengt met Amy. Leonards moeder Beverly komt langs, maar Penny voelt dat ze geen band kan opbouwen met haar.
«
»
20:35 Twisted
Kara en Tyler vormen een gelukkig paar. De problemen beginnen wanneer Elle, de ex-vriendin van Tyler, plots opduikt. Zij is vastberaden Tyler opnieuw voor zich te winnen.
«
»
22:25 Never Been Kissed
Josie Geller is een jonge journaliste die undercover aan een artikel werkt over de schoolgaande jeugd. Wanneer ze verliefd wordt op een leraar, komt ze voor een groot dilemma te staan.
«
»
00:25 White Collar
De vroegere rivaliteit tussen Neal en oplichter Matthew Keller, die in de gevangenis zit, wordt opnieuw aangewakkerd wanneer Matthew Neal en Peter contacteert met informatie over een vervalser.
«
»
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers