TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Relic Hunter
Sydney en Nigel trekken naar het Noorden om een Chinese antiquiteit te onderzoeken.
«
»
12:45 Relic Hunter
Sydney's vriend Bruce Farrow wordt ervan beschuldigd het graf van farao Toetmoses III te hebben geplunderd.
«
»
13:45 Xena, The Warrior Princess
Eros, het zoontje van Cupido, heeft de liefdesboog van zijn vader gestolen en schiet lukraak enkele pijlen af. Zijn onbezonnen spelletje heeft echter nare gevolgen, want Xena wordt verliefd op Draco.
«
»
14:45 Relic Hunter
De curator van het Crawford Institute laat Sydney en Nigel naar de Big Apple komen om het heilige beeld van de katgodin Mafdet op te sporen.
«
»
15:40 How I Met Your Mother
Terwijl Ted, Marshall en Lily al hun spullen inpakken, halen ze herinneringen op aan hun appartement. Ze denken met weemoed terug aan de verschillende interventies die ze voor elkaar hebben gehouden.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Junior verrast iedereen wanneer hij aankondigt dat hij zijn Chevrolet uit 1964 gaat opknappen om hem te kunnen verkopen. Op die manier wil hij wat geld bij elkaar krijgen voor de baby.
«
»
16:40 How I Met Your Mother
Ted pendelt voortdurend tussen New York en New Jersey, waar Stella woont. Wanneer hij zijn vrienden voor een avond meeneemt naar New Jersey, beseft hij dat er niets te beleven valt.
«
»
17:10 Stargate SG-1
O'Neill en zijn collega's komen met Cronos' schip aan op Vorash. Het team is bereid om hun schip uit te lenen aan de inwoners en hen over te vliegen naar een veiligere plaats.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Stella's zus wordt enkele dagen voor haar trouwfeest gedumpt door haar verloofde. Stella stelt voor om haar huwelijksfeest over te nemen en veel vroeger te trouwen dan gepland.
«
»
18:35 How I Met Your Mother
Stella laat Ted aan het altaar staan. Tot ieders verbazing lijkt hij deze breuk helemaal niet zo erg te vinden. Pas na twee weken komen Teds frustraties naar boven drijven.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
De politie achtervolgt een gestolen Audi op de M62. Wanneer de wagen aan 225 kilometer per uur over de weg scheert, moet de politie hem snel en veilig aan de kant zien te zetten.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 The Hurt Locker
Sergeant James leeft voor de kick van het ontmantelen van bommen. Wanneer hij in Irak de leiding krijgt over een speciaal ontmijningsteam, brengt hij met zijn roekeloze gedrag iedereen in gevaar.
«
»
23:00 Vossenstreken
Twintig jaar geleden werd de 10-jarige Michael Reynders dood teruggevonden op een golfterrein. Het onderzoek wees in de richting van één verdachte: Kevin Gils, een 17-jarige beloftevolle golfspeler.
«
»
00:00 M*A*S*H
Een Koreaans meisje beweert dat Radar de vader van haar kind is.
«
»
00:30 M*A*S*H
Na een rustige periode is het plots weer alle hens aan dek in het kamp. Er wordt een baby op de wereld gezet, er worden gewonden verzorgd en de hernia van majoor Burns wordt aangepakt.
«
»
01:05 Stargate SG-1
O'Neill en zijn collega's komen met Cronos' schip aan op Vorash. Het team is bereid om hun schip uit te lenen aan de inwoners en hen over te vliegen naar een veiligere plaats.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers