
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
06:05 | De sterrenkaart |
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
06:40 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
07:05 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
07:25 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
07:40 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
08:25 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
08:55 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
09:30 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
10:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
10:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
10:55 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
11:20 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur.
«
»
11:30 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
12:00 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
12:45 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
13:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
14:05 | Wild van wild |
Vandaag gaan Jan Buytaert en zijn compagnon Gert Michiels op pad in Vlaams-Brabant, waar ze op zoek gaan naar wilde fazanten.
«
»
14:30 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
15:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
15:30 | Roger van Damme: Bakken |
Een bakklassieker die niet voor niets nog altijd populair is, is de citroentaart. Roger van Damme zet hem vandaag op nummer 1 op zijn "te-bakken-lijstje".
«
»
15:50 | Nuances |
Vandaag tracht Thierry Theys u weer te verrassen, zelfs misschien te verbazen met zijn bereiding van kalfszwezerik met koffie!
«
»
16:25 | Panklaar |
Vandaag: Tajine zonder tajine, maar wel in 1 pot.
«
»
16:35 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
17:05 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
18:00 | Njamma Mia! |
Heb je al eens een escalope valdostana geprobeerd?
«
»
18:10 | A la carte |
Christine Van Imschoot is gepassioneerd door koken en dat is niet het enige wat ze gemeen heeft met chef Johan Segers; ze zijn ook allebei gek op Sint-Jakobsvruchten.
«
»
18:30 | Panklaar |
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
18:40 | Piet Patron |
Vandaag volgen we de energieke Stijn, chef vlees en vis in Likoké. Hij is naast de rechterhand van keukenchef Anthony ook een echte entertainer bij de klanten aan tafel.
«
»
19:05 | Vlaanderen Kookt |
Ellen uit Beringen heeft Jan gecontacteerd omdat ze haar recept voor rabarbertaart met hem wil delen.
«
»
19:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
19:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
21:05 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
21:25 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
21:55 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
22:25 | Bal National |
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
23:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
23:55 | Winters grillen |
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden.
«
»
00:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:05 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
01:30 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
01:55 | De gezonde goesting |
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
02:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
02:45 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Steffi maakt vandaag guilty pleasures die in de top 5 staan van jullie lijstje der zonden: ze begint met een lasagne en gaat verder met jelly beans. De lasagne is glutenvrij en zit bomvol groenten.
«
»
02:55 | De Zoete Zonde |
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
03:20 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
03:40 | Bal National |
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
04:15 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
04:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
04:55 | Winters grillen |
Het hoeft niet altijd worst of steak te zijn op de barbecue. Daarom gaat chef Jeroen De Pauw voor een hippe hamburger, snel te maken en ook ideaal als je kindermonden moet voeden.
«
»
05:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»