TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:20 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
06:45 Spirit: Samen Vrij
Tekenfilm.
«
»
07:15 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 zijn verslaafd aan hun smartphone. Omdat ze het zelf beseffen, spreken ze af om hun smartphones een ganse dag niet te gebruiken: ze gaan offline.
«
»
07:40 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
De Gelaarsde Kat is verstrooid en belooft om voor twee verschillende groepen te rijden in de paardenrace. Artephius tovert een dubbelganger tevoorschijn met twijfelachtige vaardigheden.
«
»
08:20 Lang Leve Koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Jessica verblijft in een instelling, maar is sinds vanochtend vermist. De hoofdverpleegster meldt de onrustwekkende verdwijning aan Jessica's echtgenoot.
«
»
12:25 Lisa
Lisa komt te weten wie haar idee voor de Noble-campagne gestolen heeft. Wanneer ze naar Jonas gaat, in de hoop dat hij dit wil rechtzetten, blijkt dat ze niet op zijn hulp kan rekenen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon wil bewijzen dat hij als CEO niet met zich laat sollen. Zijn uitbrander maakt June woedend. Peter start een onderzoek naar de handel en wandel van June.
«
»
14:20 Wittekerke
Deed Kyra de levensfilosofie van Lucas tot gisteren af als zweverig gedoe, vandaag lijkt ze helemaal in de ban van hem. De plotse ommezwaai ontgaat Elke niet.
«
»
15:30 Private Practice
Amelia staat voor een moeilijke beslissing wanneer ze gaat bevallen. Ook Addison moet een lastige keuze maken. Pete en Violet beseffen ondertussen eindelijk wat ze voor elkaar voelen.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Verpleegster Lies heeft de afwijzing van dokter Ben nog niet verwerkt. Tussen dokter Steven Hofkens en verpleegster Mel daarentegen is er geen vijandigheid meer te bespeuren.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
In het park heerst een ernstige diefstallenplaag. Om de dievenbende op heterdaad te betrappen zet de politie een grootscheepse actie op touw.
«
»
18:20 Lisa
Pilar probeert met Jelle te praten over haar gevoelens, maar ze blijft twijfelen aan zijn oprechtheid. Katja wordt steeds zieker. Lisa en Nathan bedenken samen een plan en schakelen Greet in.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Cédric neemt een beslissing: licht hij Brigitte in over het contact van Raven met Leon? Lars en Véronique vragen zich af waarom Brigitte zo'n grote afkeer heeft van de man.
«
»
20:35 De sterkste handen
De deelnemers worden door Natalia en Sergio Quisquater opnieuw getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en uithoudingsvermogen.
«
»
21:45 Helden van de Kinderkliniek
Goed nieuws in deze slotaflevering. Bij de zesjarige Olivia werd meer dan twee jaar geleden een hersentumor vastgesteld. Olivia kijkt al lang uit naar haar laatste chemokuur en vandaag is het zover.
«
»
22:50 Cordon
Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met Tyl, die immuun was voor het virus, van plan is. De transitperiode loopt af en dus mogen de eerste mensen weldra uit het cordon.
«
»
23:55 Private Practice
Amelia staat voor een moeilijke beslissing wanneer ze gaat bevallen. Ook Addison moet een lastige keuze maken. Pete en Violet beseffen ondertussen eindelijk wat ze voor elkaar voelen.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:10 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of er een manier bestaat waardoor je altijd met hetzelfde liedje in je hoofd zit.
«
»
05:20 Maya!
Nadat de mieren de mestbal van Paul stuk maken, besluit Kurt de rode mieren in te huren om het werk van Paul en zijn mannen over te nemen. Maar de rode mieren blijken een beetje té ijverig.
«
»
05:35 Kabouter Plop
Plop wil Lui en Kwebbel verrassen. Hij haalt een groot vat bessensap en biedt zijn vrienden een glas aan. Maar als hij het kraantje opendraait, gebeurt er iets onverwachts.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Is Klus een echte karatekabouter? Kan hij met de blote hand een dikke plank in twee slaan?
«
»
05:45 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers