TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Chef-koks Billie McKay, Matt Sinclair en Poh Ling Yeow gidsen dertien kandidaten door hun tweede auditieronde. Ze krijgen 75 minuten om hun eigen gerecht klaar te maken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 A Place In The Sun: Winter Sun
Reality-show.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:15 Extreme Cake Makers
Baker Rosie maakt een vorstelijke prestigieuze cake met een koninklijke buldog zittend op een met suiker vervaardigde troon. Karisha brengt het kleine scherm naar een glamoureuze bruidstaart.
«
»
12:45 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
13:15 Love Your Garden
Tuinmagazine.
«
»
14:20 Echte Verhalen: Dokters
Volgens dokter Noor heeft de kleine Leroy een voedselvergiftiging opgelopen. De ouders van de jongen kunnen dit amper geloven. Een bloedonderzoek zet dokter Noor op het juiste spoor.
«
»
14:50 Echte Verhalen: Dokters
Daniël is piloot. Hij heeft last van hoofdpijn en vermoeidheid, en heeft af en toe het gevoel dat hij gaat flauwvallen. Volgens hem komt dat door zijn drukke werkschema.
«
»
15:25 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:35 Neighbours
Aaron vindt de dozen vol gestolen spullen van Mannix en licht Paul hierover in. Die draagt hem vervolgens op om het zaakje af te handelen. Komt Aaron hierdoor te laat op de afspraak met pleegzorg?
«
»
17:05 Sturm der Liebe
Steffen probeert plannen te bedenken om Franzi en Tim tegen elkaar op te zetten. Cornelia minimaliseert haar gevoelens voor Robert, maar als ze ziet dat hij interesse toont in Vanessa, is ze jaloers.
«
»
18:10 De Pfaffs
Maanden hebben ze ernaar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver: Debby en Nicolas gaan verhuizen. Ze willen niets aan het toeval overlaten en hebben voor een verhuiswagen en een verhuisteam gezorgd.
«
»
18:55 Home and Away
Ziggy gaat samen met Tane op zoek naar Dean nadat ze hem afwees en hij er in dronken toestand met de wagen vandoor ging. Martha is er met haar gedachten niet bij en dat valt ook Alf en Roo op.
«
»
19:20 Horrorhuurders en huisjesmelkers
In Birmingham schakelt Amrit Sawan advocaat Chris Sharpe in om zijn huurders uit zijn pand te krijgen. Zij betaalden al een jaar geen huur en zijn hem bijgevolg al duizenden ponden schuldig.
«
»
20:20 Blind getrouwd: Australië
De koppels merken al gauw dat ze niet op vakantie zijn en komen voor enkele pittige uitdagingen te staan.
«
»
21:40 Expeditie Gooris
Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 22 jaar getrouwd, maar hebben samen met hun kinderen Shania en Kenji nog maar weinig van de wereld gezien. Daar brengen ze nu verandering in.
«
»
22:40 Steenrijk, straatarm
Het societykoppel Wende Gabriël en Maarten Tiemissen ruilen van huis, haard en budget met de familie Kerk uit de Amsterdamse wijk de Baarsjes.
«
»
23:40 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
00:15 My Misdiagnosis
Realityreeks.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers