TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Verwacht op VTM 3
«
»
10:45 Sturm der Liebe
Robert maakt ruzie met Cornelia en ze trekt zich terug uit het project. Robert probeert haar ervan te overtuigen om hem toch te helpen. Franzi is diep teleurgesteld in Tim.
«
»
11:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:05 The Sisterhood
Ashley zit in een lastige periode en komt terecht bij een vrouwengroep genaamd 'The Sisterhood'. Ze besluit haar leven positief te veranderen, maar hiervoor moet ze een hoge prijs betalen.
«
»
16:00 Will & Grace
Will en Grace grijpen in wanneer ze ontdekken dat haar nicht uitgaat met een biseksuele man. Jack krijgt een vrijgeleide van zijn echtgenoot om de nacht door te brengen met zijn droomdate.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Wolowitz raken in de problemen. Amy, Penny en Bernadette geven Raj datingadvies nadat Emily hem dumpte.
«
»
16:50 The Big Bang Theory
Sheldon moet Amy een groot geheim over zichzelf vertellen nadat ze hem een nieuwe laptop heeft gekocht. Ondertussen liegen Leonard en Howard tegen hun vriendinnen zodat ze een film kunnen gaan zien.
«
»
17:25 White Collar
June krijgt het bezoek van haar oude vriend Ford. Die is net vrijgelaten uit de gevangenis en beweert dat hij een nieuwe start wil nemen.
«
»
18:20 The Simpsons
Opa Simpson wil graag nog één keer naar O'Flanagan's, zijn favoriete pub in het Ierse Dunkilderry. Hij beweert er vele jaren geleden de nacht van zijn leven te hebben beleefd.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge en Homer krijgen van dominee Lovejoy te horen dat hun huwelijk niet geldig is. Ze besluiten daarom om hun geloften opnieuw af te leggen.
«
»
19:05 The Goldbergs
Aan het begin van het nieuwe schooljaar moeten de kinderen van de familie Goldberg voor straf op zaterdag terugkomen.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldon verklapt een geheim van Leonard wanneer ze op weekend vertrekken met Penny en Amy. Ondertussen worden Howard en Bernadette overstelpt met zwangerschapscadeaus van Raj.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Een klein meningsverschil tussen Leonard en Sheldon loopt uit op een hete strijd. Iedereen van de groep moet een kant kiezen.
«
»
20:35 The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
Nadat ze een einde gemaakt heeft aan de Hunger Games, komt Katniss terecht in District 13, dat geleid wordt door president Coin. Daar ontpopt ze zich tot verzetsheldin.
«
»
22:50 I Know What You Did Last Summer
Southport, North Carolina. Julie, Helen, Ray en Barry zijn net afgestudeerd en zetten stevig de bloemetjes buiten. Als ze onderweg zijn in Barry's nieuwe BMW, rijden ze in het donker een man aan.
«
»
00:45 The Last Kingdom
De gezondheid van koning Alfred is tanende. De tijd die hem nog rest om de koninkrijken van Engeland te verenigen, begint te dringen.
«
»
01:45 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers