TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle nemen het tijdens een gevecht met piraten op voor Ulysses. Hij is de verdreven koning van het eiland Ithica. Xena wil hem helpen zijn koninkrijk opnieuw in handen te krijgen.
«
»
12:45 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle worden aangevallen door de Horde, krijgers die hun slachtoffers besluipen en koelbloedig vermoorden. De vrouwen moeten vluchten. Onderweg houden ze halt bij een soldatenkamp.
«
»
13:45 Xena, The Warrior Princess
Na een gevecht op zee wordt Gabrielle opgevist door Cecrops, een marinier die driehonderd jaar geleden door de godin Athena van zijn geliefde werd weggerukt.
«
»
14:45 Relic Hunter
Sydney's vriend Bruce Farrow wordt ervan beschuldigd het graf van farao Toetmoses III te hebben geplunderd.
«
»
15:40 De familie Backeljau
De Bomma heeft van de dokter zwijgplicht gekregen. Maria heeft door haar drukke politieke bezigheden niet genoeg tijd meer voor het huishouden. Cois heeft het als salesmanager ook veel te druk.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Kady wil graag wat tijd doorbrengen met haar vader en vraagt hem om hulp voor het verkopen van snoep aan het snoepkraam.
«
»
16:40 How I Met Your Mother
Terwijl Stella en Ted de zomer doorbrengen als een gelukkig koppel, weet Barney zich geen raad met zijn gevoelens voor Robin. Lily eist dat hij stopt met andere vrouwen te versieren.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het SG-1 team bezoekt een planeet die ze in het verleden van de Goa'ulds gered hebben. De planeet wordt echter opnieuw onderdrukt, ditmaal door de Goa'uld Cronos.
«
»
18:10 How I Met Your Mother
Ted pendelt voortdurend tussen New York en New Jersey, waar Stella woont. Wanneer hij zijn vrienden voor een avond meeneemt naar New Jersey, beseft hij dat er niets te beleven valt.
«
»
18:35 How I Met Your Mother
Terwijl Ted, Marshall en Lily al hun spullen inpakken, halen ze herinneringen op aan hun appartement. Ze denken met weemoed terug aan de verschillende interventies die ze voor elkaar hebben gehouden.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire.
«
»
20:00 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 U 571
Een Amerikaans commando gaat vermomd als nazi's aan boord van een gestrande Duitse onderzeeër om een exemplaar van de geheime codeermachine Enigma in handen te krijgen.
«
»
22:45 The Island with Bear Grylls
Net voor de laatste week van start gaat, besluiten de twee groepen te vechten tegen hun vooroordelen en de hoge golven, en trekken ze samen naar een eiland in de buurt.
«
»
23:45 M*A*S*H
Hawkeye zet binnen het kamp een kettingreactie van ruilhandel in gang wanneer hij een poging onderneemt om een nieuw stel laarzen te bemachtigen.
«
»
00:15 M*A*S*H
Hoewel cosmetische ingrepen niet toegelaten zijn binnen het leger, stemmen Hawkey en Trapper ermee in om een neusoperatie uit te voeren bij soldaat Baker.
«
»
00:50 Stargate SG-1
Het SG-1 team bezoekt een planeet die ze in het verleden van de Goa'ulds gered hebben. De planeet wordt echter opnieuw onderdrukt, ditmaal door de Goa'uld Cronos.
«
»
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Tess en Ben Finnagan zijn een getrouwd koppel dat geld verdient met het zoeken naar schatten. De zaken gaan echter niet goed en ze zijn bijna bankroet. Ook hun huwelijk loopt op de klippen, want ze willen scheiden. Maar op dat moment vinden ze een aanwijzing die leidt naar een enorme schat.

'Fool's Gold', film uit 2008 met oa. Kate Hudson, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers