
TVgids - njam!
Andere zender »
05:30 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
06:05 | De Wereld op je Bord |
Vandaag maken chef Chuck en Hanne een licht en gezond visgerecht dat indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui zeker oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer !
«
»
06:25 | Soep! |
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
06:40 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
07:05 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
07:45 | De dagschotel |
Vandaag maakt Roger van Damme toast Champignon.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een echte gastronomische expert: Meewis Bert!
«
»
08:30 | De Wereld op je Bord |
Chef Enis Güney brengt een verfijnd gerecht uit de Ottomaanse keuken: Kagitta pastrami en kizir. Dat is een pittige groententuiltje met gerookt en gepekeld rundvlees en bulgur.
«
»
08:55 | Roger van Damme: Bakken |
Het is niet gelogen: het deeg op zich is al ongelooflijk lekker. Roger van Damme bakt vandaag overheerlijke frambozentaartjes.
«
»
09:15 | Toasted! |
Chocolatier Dominique Persoone kan meer dan pralines maken alleen.
«
»
09:45 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
10:10 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Tapenade / Johan Segers - Champignonsaus / Julie Baekelandt - Fruityoghurt / Bart Desmidt - Café glace.
«
»
10:35 | De Wereldkeuken |
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
11:00 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
11:30 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
11:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
12:20 | Peppe's Toscane |
Stefano vertegenwoordigt de 8ste generatie in de slagerij Falorni gelegen in het rustieke Greve in Chianti.
«
»
12:45 | Wild van wild |
Vandaag gaan Jan Buytaert en zijn compagnon Gert Michiels op pad in Vlaams-Brabant, waar ze op zoek gaan naar wilde fazanten.
«
»
13:10 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
13:40 | Likoké On Tour |
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
14:00 | De dagschotel |
Jan Buytaert - Varkensvluggertje
«
»
14:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een vrouw die zich in haar smakelijke Gentse accent laat hore(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerecht met haar lievelingsvis makreel.
«
»
14:50 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
15:15 | De Wereld op je Bord |
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
15:35 | Soep! |
Pittige Paprikasoep / Roomsoep van paling en gerookte paling
«
»
15:50 | De dagschotel |
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
16:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:00 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
18:00 | Roger van Damme: Bakken |
Een bakklassieker die niet voor niets nog altijd populair is, is de citroentaart. Roger van Damme zet hem vandaag op nummer 1 op zijn "te-bakken-lijstje".
«
»
18:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
18:45 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Steffi Vertriest de tien hamvragen.
«
»
19:10 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur.
«
»
19:20 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
19:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
21:05 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
21:35 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
22:10 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
22:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
23:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:20 | Peppe's Sicilië |
Als de vis fantastisch vers moet zijn, dan trekken de inwoners van Siculiana naar Sciacca, een nabijgelegen havenstad. En daar gaat ook Peppe vandaag naartoe. Hij koopt er een kratje sardienen.
«
»
00:45 | De sterrenkaart |
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
01:20 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
01:50 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Vandaag heeft Johan Segers een topgerecht in petto: een hammetje in de oven met wortelpuree en mosterdsaus.
«
»
02:10 | Roger van Damme: Bakken |
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
02:30 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
02:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
03:10 | De Wereldkeuken |
Vandaag staat er bij Mounir lekkere kruidige Harira en Bastilla kip op het menu. Om dit heerlijke menu af te sluiten tovert hij een 1001 gatenpannenkoek uit zijn mouw met chocolade thahin ijs!
«
»
03:30 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Drie Njam!-chefs beleven nog één dag in de chalet. Die begint met Peppe's focaccia en een ongewoon lekkere chocoladedrank.
«
»
04:05 | Lekker Lang Leven |
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
04:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
04:50 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
05:10 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»