TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:10 Jabaloe
Moe is het beu om altijd gewone kost voor de cowboys voor te schotelen. Daarom besluit ze om van haar saloon een sterrenrestaurant te maken: "Moe's Cuisine".
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop wil een kruk herstellen. Hij kan op de hulp van Klus en Lui rekenen. Maar het werkje heeft een nogal pijnlijk staartje.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Plop heeft een brief gekregen van zijn zieke kaboutermoeder. Omdat ze ver van het kabouterdorp woont, besluit Plop te verhuizen om haar te verzorgen. Zijn vriendjes zijn hier niet gelukkig mee.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plots helemaal. Malthazard wil hiervan gebruikmaken om haar aan zijn kant te krijgen.
«
»
07:10 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
De tweeling luistert niet naar Hikkie en volgt een oude Eruptodon naar haar laatste rustplaats, Vanaheim, en ontdekt waarom daar nog nooit mensen zijn geweest.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen trekken naar een mooie villa nadat buurtbewoners gemeld hebben dat een verdacht individu in de tuin rondloopt.
«
»
12:25 Lisa
Gert krijgt een strakke deadline om de interest terug te betalen. Lisa start haar eerste dag bij MarketPlace. Jonas treurt stiekem om het vertrek van Lisa. Suzanne wil Pilar opnieuw koppelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Agnes is niet enthousiast over het nieuws dat Benny en Liesbeth hebben gekregen. June haalt al haar charmes boven om haar werknemers te paaien.
«
»
14:20 Wittekerke
Robin is op van de zenuwen omdat Lotte maar niet komt opdagen in het gemeentehuis.
«
»
15:30 Private Practice
Cooper en Charlotte brengen Erica naar Seattle Grace zodat Derek, Amelia en Lexie de riskante operatie kunnen uitleggen. Scott wil de volgende stap nemen in zijn relatie met Violet.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
De urgentie-artsen proberen een vrouw te helpen die met haar arm in een lift gekneld zit. Opeens komt er beweging in de lift. Ben en Mel worden naar de opendeurdag van een paraclub gestuurd.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
De 15-jarige Ella komt samen met haar mama aangifte doen op het politiekantoor. Na lang aarzelen heeft ze haar moeder verteld dat ze verkracht werd.
«
»
18:20 Lisa
Lisa gaat helemaal op in haar eerste pitch voor MarketPlace en voelt zich herboren. Gert heeft gevoelige informatie uit Nathans verleden en wil dit gebruiken om hem uit Massa weg te krijgen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Lars en Véronique kibbelen over het nieuwste incident tussen Cédric en Raven. Louise neemt een beslissing over Jelles voorstel. Iris maakt zich zorgen over haar moeder Francesca.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
Puppy Storm is onafscheidelijk van inspecteur Thomas, zijn baasje en vaste hondenbegeleider. Thomas was met een andere hond aan de opleiding voor de hondenbrigade gestart, maar die werd aangereden.
«
»
21:45 Axel gaat binnen
Axel neemt zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel 12 mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken.
«
»
22:50 Chicago P.D.
Ruzek en Atwater krijgen na een schietpartij de opdracht om een collega op te pakken en naar het politiebureau te brengen. Het wordt echter al gauw duidelijk dat iemand de man wil dood wil.
«
»
23:50 Private Practice
Cooper en Charlotte brengen Erica naar Seattle Grace zodat Derek, Amelia en Lexie de riskante operatie kunnen uitleggen. Scott wil de volgende stap nemen in zijn relatie met Violet.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:35 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken wat de mooiste verrassing is die je aan iemand kan geven.
«
»
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers