TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Verwacht op VTM 3
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Christoph belooft Karl dat hij het bewijsmateriaal zal vernietigen, als Ariane hem zijn miljoenen teruggeeft. Karl twijfelt, maar Christoph weet hem toch te overtuigen.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Love by Design
Wanneer Danielle wordt ontslagen op haar job in New York, keert ze terug naar haar thuisstad in Roemenië. Daar leert ze de charmante Adrian kennen, die haar helpt bij het realiseren van haar droom.
«
»
16:25 The Big Bang Theory
Sheldon kan Amy moeilijk doorgronden en vraagt raad aan Leonard en Penny. Wanneer hij hun verloving in vraag stelt, komen de twijfels bij het koppel opnieuw naar boven.
«
»
16:50 Will & Grace
Jack en Estefans romantische huwelijk in Spanje valt in het water wanneer hun vlucht wordt geannuleerd. Ze zien zich gedwongen om op de luchthaven in het echt verbonden te worden door Miss Coco.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Om Penny gerust te stellen, confronteert Leonard de vrouw met wie hij kuste. Sheldon heeft het moeilijk na de breuk met Amy en Bernadette voelt zich schuldig dat ze een geheim voor Penny achterhield.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
De wetenschapskennis van de jongens wordt op de proef gesteld wanneer ze een lekke band hebben tijdens Leonards vrijgezellenweekend in Mexico.
«
»
18:15 The Goldbergs
Barry raakt geïnspireerd door de olympische underdog Eddie 'the Eagle' Edwards, terwijl Beverly in de nieuwste meubelrage de oplossing ziet voor de dalende verkoop in Murray's winkel.
«
»
18:45 The Simpsons
Marge is jarig en haar verwachtingen voor een cadeau zijn hooggespannen. Haar ontgoocheling is dan ook groot wanneer een egoïstische Homer een cadeau geeft dat hij al lang zelf wou.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer woont het vrijgezellenfeestje van een collega bij waar een sexy buikdanseres optreedt. Ze nodigt Homer uit op het podium om met haar mee te dansen.
«
»
19:40 White Collar
Mozzie is helemaal in de ban van zijn favoriete serveerster, Gina. Hij vermoedt dat ze in de problemen zit en wil er alles aan doen om haar te helpen. Daarvoor heeft hij de hulp van Neal nodig.
«
»
20:35 The Intruder
Het jonge echtpaar Annie en Scott koopt een prachtig landgoed in Napa Valley. Wat ze echter niet weten is dat Charlie Peck, de vorige eigenaar, niet van plan is om zijn huis zomaar af te geven.
«
»
22:30 The Only Living Boy in New York
De pas afgestudeerde Thomas leidt een comfortabel leven in New York. Zijn leven komt op z'n kop te staan wanneer hij ontdekt dat zijn vader een affaire heeft met de bloedmooie Johanna.
«
»
00:10 White Collar
Mozzie is helemaal in de ban van zijn favoriete serveerster, Gina. Hij vermoedt dat ze in de problemen zit en wil er alles aan doen om haar te helpen. Daarvoor heeft hij de hulp van Neal nodig.
«
»
01:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers