TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Manon de Kroon leidt een gelukkig leven met haar man Gerben en dochter Dewi, tot Dewi in aanraking komt met loverboys. Samen met buurman Alwin start Manon een onderzoek.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Extreme Cake Makers
Taartenmaker Karisha wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie. Molly is in haar element wanneer ze een kindertaart in thema van Teddy Bear's Picnic moet maken.
«
»
13:00 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:30 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:25 Beschuldigd
Marion en Rob zijn al 5 jaar verliefd. Op een dag wordt Rob met opzet aangereden en belandt hij zwaargewond in het ziekenhuis.
«
»
15:25 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:35 Neighbours
Er hangt spanning in de lucht bij de Kennedy's, nu Claudia terug op weg is naar Erinsborough. Mackenzie en Roxy bedenken een plan zodat Mackenzie niet mee hoeft te verhuizen met Trish.
«
»
17:05 Sturm der Liebe
Christoph stelt Karl voor een ultimatum: als hij `s avonds zijn geld niet terugheeft, dan stapt hij naar de politie om aangifte te doen van brandstichting.
«
»
18:10 De Pfaffs
Dave en Lyndsey hebben nog een ultieme verrassing voor de jarige Jean-Marie. Op originele wijze melden ze de familie dat ook de jongste Pfaff-dochter in blijde verwachting is.
«
»
18:55 Home and Away
Angelo lacht in zijn vuistje nu Colby zijn borg niet kan betalen, maar Jasmine wil het daar niet bij laten. Eenmaal op vrije voeten gaat Colby op zoek naar de kroongetuige van Angelo. Is het Ziggy?
«
»
19:25 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op enkele zaken uit het afgelopen seizoen. Slaagde de man uit Yorkshire er ondertussen in om de huurders uit het pand te krijgen dat hij van zijn grootouders erfde?
«
»
20:25 Croky Cup
Rechtstreeks verslag van de 1/16 finale Club Brugge - K.M.S.K. Deinze in de Beker van België, vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge (BEL).
«
»
23:00 Top Gear
Automagazine.
«
»
00:05 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Een terugblik op enkele zaken uit het afgelopen seizoen. Slaagde de man uit Yorkshire er ondertussen in om de huurders uit het pand te krijgen dat hij van zijn grootouders erfde?
«
»
01:05 Murder in Paradise
Reportage over de moord op twee Britse koppels die hun huwelijksreis doorbrachten op de idyllische eilanden Mauritius en Antigua.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers