TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Macedonië 1942. Janice Covington, dochter van de beruchte archeoloog-oplichter Harry, heeft het graf ontdekt van krijgsprinses Xena.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Een jaar na het vredesbestand dreigt een nieuwe oorlog uit te breken. Oorzaak van alle ellende is een schoonheidswedstrijd.
«
»
13:10 Xena, The Warrior Princess
Xena keert terug naar haar geboortestreek. Niet uit heimwee, maar om te achterhalen wat van haar een nietsontziende moordmachine heeft kunnen maken.
«
»
14:10 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op zoek naar de Pioneer's Bear Flag van Californië, die vernietigd zou zijn tijdens de strijd om de macht in de staat in 1846.
«
»
15:05 De familie Backeljau
Hoort de vrouw thuis in de keuken en de man in het café? De mannelijke Backeljaus geloven van wel, de vrouwen zijn niet helemaal overtuigd.
«
»
15:40 My Wife and Kids
Michael is bezorgd. Hij vindt dat Junior niet klaar is voor het vaderschap en wil hem een spoedopleiding geven.
«
»
16:10 Stargate SG-1
Jack en Teal'c komen tijdens een testvlucht met een speciaal testvliegtuig in de problemen.
«
»
17:05 Highway Cops
Een chauffeur bekent te veel gedronken te hebben en ook drugs gebruikt te hebben.
«
»
17:40 Motorway Cops
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Ted wil dringend iets doen aan zijn belabberde conditie en hij schaft zich samen met zijn vrienden een fitnessabonnement aan. In de fitnessclub loopt Barney een oude bekende tegen het lijf.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted wil uitgaan met de dokteres die de liefdestatoeage op zijn onderrug verwijdert. Zijn vrienden proberen hem aan de hand van enkele concrete voorbeelden aan te tonen dat dit geen goed idee is.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Cois en Maria zijn uitermate trots op hun harmonieuze gezin.
«
»
20:35 Shadowlands
De beroemde schrijver C.S. Lewis leidt een passieloos leven, tot hij de Amerikaanse dichteres Joy Gresham ontmoet, met wie hij een relatie begint.
«
»
23:00 Vossenstreken
Max krijgt bezoek van een oude vriendin, Mieke Devries. Jaren geleden vond ze een kristal. Nu blijkt dat kristal een ongesneden diamant te zijn met een geschatte waarde van vijf miljoen euro.
«
»
00:05 M*A*S*H
Houlihan en Burns proberen om kapitein Klinger te laten overplaatsen. Hawkeye wordt verliefd op een van de verpleegsters.
«
»
00:35 M*A*S*H
Hawkeye en Trapper zijn verontwaardigd over de beschieting van een naburig Zuid-Koreaans dorp en de houding van de Amerikaanse troepen, die de zaak in de doofpot willen stoppen.
«
»
01:10 Stargate SG-1
Jack en Teal'c komen tijdens een testvlucht met een speciaal testvliegtuig in de problemen.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers