TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
06:10 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
07:05 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Wie houdt er nu niet van een stevige hutsepot, met daarin alle lekkerste groenten en vleessoorten van het moment.
«
»
07:25 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
07:40 Soep!
Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij maakt een frittata di pasta met pancetta. Een eiergerecht dat perfect kan dienen als restjesverwerker.
«
»
08:25 Roger van Damme: Bakken
Als je in de druivenstreek in Vlaams Brabant op een kermis belandt, is de kans groot dat je een "goei kijstoet" op je bord krijgt. De kaastaart is daar uitgegroeid tot een succesvol streekproduct.
«
»
08:45 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
09:10 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
09:40 It's Aperotime - a Taste of History
Nu vallen alle cocktails onder dezelfde noemer, maar het begrip was niet altijd zo flexibel.
«
»
09:50 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
10:25 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
11:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij maakt een frittata di pasta met pancetta. Een eiergerecht dat perfect kan dienen als restjesverwerker.
«
»
11:30 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:00 De Chalet, 3 chefs, een feest
De chefs beleven een tweede dag in de chalet. Dominique bereidt tortilla's, Roger gaart zalmforel in een zoutkorst en Peppe is creatief met tiramisu.
«
»
12:30 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
13:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
13:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de numero uno, niet due van de kook-tv: Giacomazza Peppe! Hij maakt een frittata di pasta met pancetta. Een eiergerecht dat perfect kan dienen als restjesverwerker.
«
»
14:00 Wild van wild
De wilde eend is een dier dat iedereen ongetwijfeld al in de vrije natuur heeft gezien en dat veelvuldig geserveerd wordt in het wildseizoen.
«
»
14:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst viert vandaag feest met Jan Buytaert. Om de kerstvakantie smakelijk in te zetten, maken de mannen een fazantenborst klaar.
«
»
15:05 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
15:40 Panklaar
Vandaag: Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
15:55 Wild van wild
De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur.
«
»
16:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:00 Peppe's Sicilië
Reis samen met Peppe Giacomazza naar Siculiana, naar zijn roots. In deze aflevering van Peppe's Sicilië bezoekt hij zijn 77 jarige grootmoeder, zijn Nonna Antonietta.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
17:55 Njamma Mia!
In Njamma Mia! tovert onze Italiaanse chef Peppe weer een stukje Italië op je bord. Vandaag zitten we in Toscane. Een zalige vakantiebestemming!
«
»
18:10 A la carte
Alain en zijn 14-jarige dochter Kelly zijn gek op kipkrotten, een variant op kaas-en garnaalkroketten, maar dan met een vulling die lijkt op een soort fijne vol-au-vent.
«
»
18:30 Panklaar
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
18:35 Piet Patron
In deze aflevering volgen we Anthony. Hij is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
19:00 Vlaanderen Kookt
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
19:20 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
19:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
21:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Pralines halen als cadeau en ze dan helemaal zélf opeten. Het is een gekende guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde pralines met een smeuïge vulling.
«
»
21:25 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
21:55 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
22:25 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
23:25 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
23:50 Winters grillen
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
00:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:05 Tot op de graat
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
01:25 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
02:00 De gezonde goesting
Van hier naar daar en dan terug van daar naar hier. Vaak heb je geen tijd om gezond te eten.
«
»
02:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een vrouw die zich in haar smakelijke Gentse accent laat hore(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerecht met haar lievelingsvis makreel.
«
»
02:45 Steffi 's Healthy Pleasures
Pralines halen als cadeau en ze dan helemaal zélf opeten. Het is een gekende guilty pleasure. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde pralines met een smeuïge vulling.
«
»
03:00 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
03:25 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
03:45 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
04:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een vrouw die zich in haar smakelijke Gentse accent laat hore(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerecht met haar lievelingsvis makreel.
«
»
04:35 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
04:55 Winters grillen
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
05:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers