TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:05 Jabaloe
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Het cement komt echter niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus heeft beloofd dat hij de vaat zal doen, maar eigenlijk ziet hij dat niet zitten. Hij kan het werkje niet van zich afschuiven. Plop en Lui gaan hout sprokkelen en Kwebbel wil schilderen.
«
»
06:40 Arthur & De Minimoys
Malthazard vraagt asiel aan in de stronk. Door de code van de Minimoys, moeten ze hem opnemen in hun dorp. Maar dan gebeuren er nog meer vreemde dingen die alle Minimoys in gevaar brengen.
«
»
07:05 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:40 Hallo K3
Elk jaar worden in het flatgebouw van K3 de buren van het jaar verkozen. Wanneer Karen tot jurylid wordt gebombardeerd, maakt ze misbruik van deze positie.
«
»
08:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:30 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Een kolonie van belvormige wezens vereert Maurice als de uitverkorene. Julien staat terecht en zijn leven staat op het spel. Mort vecht tegen Morticus Khan.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Lisa heeft niet door dat Pilar haar beste vriendin mist. Gert doet een poging om Vanessa om te kopen. Patrick is jaloers op de charmante sommelier Serge en schakelt Jelle in.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mathias hoopt dat Cédric bij de familie Pauwels zal kunnen logeren tijdens zijn trip naar New York met Véronique. Agnes doet echter moeilijk. Louise verdraagt van haar moeder geen kritiek op Steve.
«
»
14:20 Wittekerke
Lotte vertrouwt het niet dat Céline een job heeft aangeboden aan Robin. Veerle verklapt aan Jasper en Kevin dat Nellie en Frank sterilisatie overwegen.
«
»
15:30 Private Practice
Addison heeft last van de bijwerkingen van haar vruchtbaarheidsbehandeling. Cooper stelt Mason teleur wanneer hij te laat is voor zijn wedstrijd. Violet en Pete zetten een punt achter hun relatie.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Hugo de pyromaan heeft weer toegeslagen. Dit keer heeft hij brand gesticht in het flatgebouw waar de bejaarde Désiré woont. Er is veel rookontwikkeling en sommige bewoners springen uit de ramen.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Lisa en Vanessa gaan samen dansen. Remco is plots in de ban van een gezonde levensstijl, tot grote ergernis van Sino en Lars. Jelle heeft een nieuwe uitdaging.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Lars vreest dat Raven hem niet zal vergeven. Benny blijft vervelende telefoons krijgen van de buurman van Alfons. Guido koopt dure lingerie voor Griet.
«
»
20:35 Ik Wil Een Kind
Oproepaflevering waarin Dina Tersago een brede oproep doet naar wensouders voor een realityreeks waarin hun zoektocht naar een geschikte co-ouder gevolgd wordt.
«
»
21:55 Red Light
Evi en Sam helpen de Afdeling Mensenhandel met een grootschalige inval bij het bungalowpark van Ingmar. Esther krijgt onthullende informatie die haar band met Sylvia doet verslechteren.
«
»
23:00 Chicago Fire
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
«
»
23:55 Private Practice
Addison heeft last van de bijwerkingen van haar vruchtbaarheidsbehandeling. Cooper stelt Mason teleur wanneer hij te laat is voor zijn wedstrijd. Violet en Pete zetten een punt achter hun relatie.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:40 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je schone tanden kan krijgen zonder dat je ze hoeft te poetsen.
«
»
05:45 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Gloria Fuentes groeide op in Californië, maar heeft roots in Mexico. Tijdens een bezoek aan haar vriendin Suzu in Tijuana is Gloria getuige van een moord, waarna ze door de baas van een gangsterbende gedwongen wordt om voor hem te werken. Zo belandt ze in een gevaarlijk kat-en-muisspel tussen de CIA, de Drug Enforcement Administration en de bendeleider.

'Miss Bala', film uit 2019 met oa. Gina Rodriguez, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers