TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Magnum
Magnum en T.C. zijn beide peter van een basketballploeg. De 13-jarige Teresa komt in Hawaii aan om de ploeg van Magnum te versterken.
«
»
12:15 Magnum
De vroegere lerares Engels van Robin Masters komt naar het domein om er een boek te schrijven over vogels en ornitologen.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Callisto kan ontsnappen uit de gevangenis. Ze bevrijdt ook een aantal van haar medegevangenen zodat ze een nieuw leger kan vormen.
«
»
14:15 Magnum
Magnum is verwonderd wanneer hij Marcus, zijn vriend met wie hij volleybal speelt, met een prachtige sportwagen ziet rijden. Enige tijd later verneemt hij dat Marcus dood is.
«
»
15:15 M*A*S*H
Radar heeft de bons gekregen van zijn vriendinnetje Linda. Hawkeye en Trapper John willen het gebroken hart van hun vriend helen en proberen een afspraakje voor hem te versieren.
«
»
15:50 My Wife and Kids
Junior studeert af aan de middelbare school. Hij wil naar dezelfde universiteit als Vanessa, maar dat is buiten zijn ouders gerekend.
«
»
16:15 Stargate SG-1
Majoor Graham valt de Tok'ra totaal onverwacht aan.
«
»
17:15 Highway Cops
De wegpolitie wordt ingeschakeld om de brandweer bij te staan in hun pogingen om grote brandhaarden in de regio van Tasman te bestrijden.
«
»
17:45 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt steeds vaker geconfronteerd met autodiefstallen.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Ted besluit bij Robin in te trekken. Barney stelt zich meteen kandidaat om zijn kamer bij Marshall en Lily over te nemen, omdat het appartement vlakbij zijn stamcafé gelegen is.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Nadat hij Marshalls vrijgezellenfeest verpest, wordt Barney bijna niet uitgenodigd voor de bruiloft van Marshall en Lily, maar Lily neemt het voor hem op.
«
»
20:00 De familie Backeljau
De Miss Luchtbalverkiezing staat voor de deur. Sabrina wordt door de Bomma klaargestoomd voor de overwinning. Wanneer de Bomma ook Janine begint te coachen, ontstaat er grote rivaliteit.
«
»
20:35 Snowden
Edward Snowden gaat aan de slag bij de CIA en NSA, maar ontdekt al snel dat de inlichtingendiensten zich schuldig maken aan cyberspionage. Om dit aan de kaak te stellen, wordt hij klokkenluider.
«
»
23:05 The Selection USA
De deelnemers worden tot het uiterste gedreven bij een training in de Stille Oceaan. Hier maken ze kennis met onder andere extreem koude temperaturen.
«
»
00:00 M*A*S*H
Een klein leugentje van Hawkeye gaat een eigen leven leiden.
«
»
00:30 M*A*S*H
Trapper John en Hawkeye drinken na de operatie nog een glas met hun patiënt kolonel Brighton. Hij vertelt hen verschillende verhalen waaruit zijn wreedheid blijkt.
«
»
01:05 Stargate SG-1
Majoor Graham valt de Tok'ra totaal onverwacht aan.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers