TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
06:45 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
07:05 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
07:30 De Zoete Zonde
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
08:00 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de gepeperde antwoorden van founding father Gert Verhulst!
«
»
08:25 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
09:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
10:05 Het Weekmenu - reeks 2
Preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree // Kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst // Pasta pesto van edamamebonen met groene groenten // Risotto van champigons met pancetta en rucola
«
»
10:50 Puur oosters
Quyên maakt een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus.
«
»
11:00 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Likoké trekt vandaag naar Bali.
«
»
11:10 De Chalet aan de Semois
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
12:05 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
12:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
12:55 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad eert de jaren '80, de periode van kant & klare en artificiële cocktails. De basis was vaak wodka, en dus maakt hij vandaag 3 legendarische wodka-cocktails.
«
»
13:05 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
13:40 Apero-Dining
Andy laat tomaten uitlekken voor de ultieme bloody mary. Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes, bakt balletjes van lamsgehakt en rolt cheesy cigarillo's met een paprikadip erbij.
«
»
14:10 DIY (do it yourself)
Dominique Persoone maakt rijstpap, Dagnny Ros knäckebrod, Bart Desmit tovert pickles op tafel en Roger van Damme maakt aardbeienconfituur.
«
»
14:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
14:55 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
15:20 Soep!
Rode Bonensoep met avocadosalsa / Visroomsoep met tongfilets
«
»
15:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dagny Ros Asmundsdottir - mocca almond drink / Johan Segers - Fish sticks / Roger van Damme - chocolade decoratie / Peppe Giacomazza - Apero Pizzaatjes.
«
»
17:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
17:55 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
18:15 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme heeft de kunst van het bakken helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen! Vandaag doet hij dat met een oerdegelijke en overheerlijke flantaart.
«
»
18:35 Toasted!
No more bokes met choco 's morgens, want vandaag tonen Dominique Persoone en zijn Scandinavische keukenprinses Dagny Ros hoe je anders, beter en vooral gekker kan ontbijten.
«
»
19:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
19:30 Peppe's Toscane
Een bezoek aan Toscane kan niet zonder een goed glas Chianti Classico. Peppe bezoekt één van de belangrijkste Chianti producerende landgoederen, het wondermooie Castello di Ama.
«
»
19:50 Wild van wild
Wie aan everzwijnen denkt, ziet spontaan het beeld voor zich van Obelix met een zwijntje in zijn nek.
«
»
20:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
21:05 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
21:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
22:15 Peppe's Pasta
Caramelle met pompoen en amarettokoekjes
«
»
22:30 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
22:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
23:25 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
23:50 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
00:30 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van 'De wereld op je bord' mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een pikant Indisch feestgerecht.
«
»
00:55 Soep!
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep.
«
»
01:15 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
01:45 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
02:30 Winters grillen
Een stukje vlees op de barbecue smaakt altijd. Chef Jeroen De Pauw gaat vandaag Winters Grillen met wild.
«
»
02:45 De Zoete Zonde
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
03:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag de Limburgse tweesterrenchef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt pladijs klaar die hij vult met champignons en ansjovis en gaart in de oven.
«
»
03:30 Peppe's Toscane
Niets zo boeiend als een stad te ontdekken dan 's morgens op haar markt. De echte locals vind je op de Mercato Centrale, een prachtige overdekte markt in Firenze.
«
»
03:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
04:35 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen. Vandaag: Singapore.
«
»
04:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
05:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
05:20 Het Weekmenu - reeks 2
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers