TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Steffen vindt dat Tim verantwoordelijk is voor het ongeval van zijn moeder. Franzi probeert Tim te verdedigen. Michael onderzoekt Linda, ze blijkt een hersenschudding te hebben.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Fatal Getaway
Eliza heeft nood aan wat ontspanning en gaat daarom met enkele vriendinnen op vakantie. De dames huren een luxevakantieverblijf van de knappe James, maar die blijkt een verborgen agenda te hebben.
«
»
16:15 The Big Bang Theory
Sheldon voelt zich uitgesloten door zijn vrienden nu ze steeds meer bij Leonard en Raj uithangen. Hij probeert een nieuwe vriendengroep te vinden waar hij wel opnieuw in het middelpunt staat.
«
»
16:50 Will & Grace
Will ontdekt dat Karens vervreemde stiefdochter Olivia bij hem les volgt. Hij probeert hun problemen op te lossen door een schijnproces te houden.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Raj twijfelt of zijn nieuwe uitvinding wel data zal kunnen ontvangen in de ruimte. Penny en Amy mogen kiezen hoe ze hun vrije dag met de mannen willen invullen.
«
»
17:55 The Big Bang Theory
Sheldons wetenschappelijk onderzoek zit muurvast. Hij denkt zich beter te kunnen concentreren als hij stress heeft. Howard bedenkt ondertussen een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Wanneer Murray het goed vindt dat Barry bij de reservisten gaat, vraagt Barry aan Beverly om hem daar weg te halen. Adam maakt bezwaar wanneer Pops een timeshare-appartement koopt in Florida.
«
»
18:40 The Simpsons
Opa Simpson voelt zich eenzaam in het rusthuis, maar daar komt verandering in wanneer hij Beatrice leert kennen.
«
»
19:05 The Simpsons
Na een ongeluk in een waterpretpark ziet Homer in dat hij niet in optimale conditie verkeert en besluit hij een strikt dieet te volgen.
«
»
19:40 White Collar
Nu Neal voorlopig verlost is van Fowler, richt hij zijn aandacht op de zoektocht naar de antieke muziekdoos.
«
»
20:35 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor een ruzie in een mannelijke striptent, een brand in een inseminatiefabriek voor runderen en problemen tijdens een protest.
«
»
21:25 9-1-1: Lone Star
Het team wordt opgeroepen voor problemen op een landbouwbedrijf en een herdenkingsdienst. Het klikt tussen Owen en de voormalige kapitein van de 126.
«
»
22:20 Take Two
Sam en Eddie worden in het holst van de nacht opgeroepen vanwege een moord. Ze zijn geschokt wanneer ze ontdekken dat het slachtoffer geen onbekende is.
«
»
23:15 White Collar
Nu Neal voorlopig verlost is van Fowler, richt hij zijn aandacht op de zoektocht naar de antieke muziekdoos.
«
»
00:05 Suits
Harvey en Samantha komen lijnrecht tegenover elkaar te staan wanneer ze een van Mikes voormalige cliënten proberen te helpen, nadat die een groot geldbedrag in rook zag opgaan.
«
»
00:50 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers