TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Beschuldigd
Maik, de vriend van Janine, blijft de hele nacht weg. Wanneer hij de volgende dag weer opduikt, blijkt hij in elkaar te zijn geslagen. Hij wil echter niet vertellen door wie.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
12:40 Tiny Luxury
Realityreeks.
«
»
13:10 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
14:10 Beschuldigd
Isabel is jarig. Wanneer haar man en dochter haar 's ochtends willen feliciteren, blijkt het bed leeg te zijn.
«
»
15:10 My Kitchen Rules
Reality-show.
«
»
16:40 Neighbours
Elly wordt ondervraagd over de dood van Finn. Hendrix krijgt de volle laag van Paul wanneer hij Harlow probeert op te zoeken in het ziekenhuis.
«
»
17:10 Sturm der Liebe
Vanessa weet niet hoe ze zich tegenover Robert moet gedragen, dus ze besluit afstand te nemen. Ze verzint een excuus om hun afspraak af te zeggen. Steffen verontschuldigt zich bij Franzi.
«
»
18:15 De Pfaffs
Debby en Nicolas kunnen hun lang bewaarde geheim onthullen: Debby is weer zwanger! De champagne knalt als vanouds en zelfs Bompa wordt uit bed gehaald om te kunnen delen in de feestvreugde.
«
»
19:00 Home and Away
Op het politiebureau proberen de Parata's het gevecht voor te doen als ťťn groot misverstand. Bella neemt afscheid van iedereen. Angelo arresteert Colby voor de moord op Ross.
«
»
19:30 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Toen de huurders van Karla het moeilijk kregen, verlaagde zij hun huur om hen uit de nood te helpen, maar kort daarna stopten ze met het betalen van de huur.
«
»
20:30 Blind getrouwd: AustraliŽ
Het is tijd voor een nieuwe verbintenisceremonie. Jo en James zien geen toekomst meer voor hen samen en verlaten het experiment.
«
»
21:50 Anouk Matton Privť
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privťwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
22:55 Expeditie Gooris
De reis start in MŁnchen waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als keeper furore maakte. Het gezin beleeft heel wat grappige situaties, maar ook ontroerende momenten.
«
»
00:00 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Toen de huurders van Karla het moeilijk kregen, verlaagde zij hun huur om hen uit de nood te helpen, maar kort daarna stopten ze met het betalen van de huur.
«
»
01:00 Dr. Christian Will See You Now
Dr. Christian ontmoet Brandon. Hij lijdt aan een huidaandoening die talloze littekens over zijn hele lichaam achterlaat. Toni vraagt advies over de cysten in haar eierstokken.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kim Clijsters: Come Back Home' (Eén)

Ooit was Kim Clijsters de beste tennisster van de planeet, onze Belgische trots. Ze won vier grandslamtitels, drie WTA-Finals en de harten van de hele tenniswereld. In 2019, zeven jaar na haar laatste officiŽle wedstrijd, begint Kim in alle stilte te werken aan een plan waar niemand nog rekening mee houdt: een comeback op het hoogste niveau. Stap per stap brengt ze haar team op de hoogte en begint ze stilaan haar oude topsportleven terug op te pikken. Al is er een groot verschil met zeven jaar geleden: de weg naar het veld combineert ze met haar gezin en drie kinderen. Want diep vanbinnen blijft Kim bovenal een toegewijde mama. En dat maakt de spreidstand alleen maar lastiger en de frustratie tijdens de trainingen alleen maar groter.

'Kim Clijsters: Come Back Home', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers