TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je snel rijk kan worden.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:25 Jabaloe
Wanneer sheriff Jack ontdekt dat Bessy in horoscopen gelooft, wil hij er handig gebruik van maken. Hij zet alle middelen in om Bessy te laten geloven dat hij de liefde van haar leven is.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Klus heeft een trampoline meegebracht en hij demonstreert zijn vriendjes hoe het moet. Hij springt almaar hoger en hoger.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Lui heeft op zolder een trompet gevonden. Klus stelt voor om een fanfare te beginnen. Klus loopt vooraan en daarachter lopen de andere kabouters. Ze lopen de hele herberg door.
«
»
06:50 Arthur & De Minimoys
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plots helemaal. Malthazard wil hiervan gebruikmaken om haar aan zijn kant te krijgen.
«
»
07:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 Hallo K3
Wanneer Karen uitzinnig reageert op een spin in de badkamer, beslist Kristel dat ze in therapie moet om verlost te worden van haar fobie. Josje schept op over het feit dat zij echt nooit bang is.
«
»
08:10 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:20 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:40 Lang Leve Koning Julien
Wanneer Masikura waarschuwt dat het eiland gaat zinken, probeert Julien iedereen te laten ontsnappen. Maurice en Clover zijn op zoek naar zijn verloren speeltje.
«
»
09:05 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:30 Loïc: Zot van Koken
Vlees, aardappelen en groenten, de heilige drievuldigheid noemt Loïc het.
«
»
09:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas ziet zijn ongeval als een teken: hij moet bewuster gaan leven en hij twijfelt aan zijn relatie met Katja. Ondertussen eist Blackfield Pharma een schadevergoeding van Massa.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke wordt steeds angstiger. Met Rudi gaat het dan weer alsmaar beter sinds zijn outing. Hij verkoopt zelfs zijn appartement en nodigt zijn ouders uit bij de Friends.
«
»
14:20 Wittekerke
Lotte krijgt twee jobaanbiedingen op één dag. Jean-Paul hoopt dat zijn dochter zijn nieuw café zal runnen en Frank vraagt haar om de surfclub terug open te houden.
«
»
15:30 Private Practice
Wanneer een aanstaande vader en moeder met een vreemd verzoek komen aanzetten, staan de artsen versteld. Ondertussen helpt Amelia een patiënt met de ziekte van Huntington.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:45 Spoed
Luc Gijsbrecht trekt met enkele van zijn medewerkers naar de Ardennen waar ze aan een wedstrijd voor spoedploegen deelnemen. De wedstrijd wordt gestaakt wanneer een speleoloog in een schacht valt.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:15 Lisa
Dorine wil dat Lisa Massa verlaat, tot grote vreugde bij Katja. Jonas is hier niet mee opgezet. Dorine kan een gesprek tussen Dr. Haentjes en Gert afluisteren en ontdekt wat Gert heeft gedaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Zjef ontvangt een belangrijke mail. Benny komt hem ondertussen een handje helpen in de Foodbar. Albert viert met Anna zijn 95ste verjaardag. Guido vindt dat Raven moet optreden in de Jan & Alleman.
«
»
20:35 The Best Of
Naast de verrassende live optredens van tal van collega-artiesten gaat 'The Best Of' ook backstage bij de voorbereidingen. Tot slot doen intimi hun opvallendste verhalen over De Mens uit de doeken.
«
»
21:45 Vermassen
Rode draad in deze laatste terugblik op de belangrijkste rechtszaken van strafpleiter Jef Vermassen is de evolutie van het strafonderzoek. Dat is de laatste 40 jaar enorm geëvolueerd.
«
»
22:55 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Staf Coppens, Monique en kinderen Beau en Nora hebben hun eerste zomer achter de rug op hun camping in Zweden. Hoe is het hen vergaan in die periode?
«
»
00:00 Private Practice
Wanneer een aanstaande vader en moeder met een vreemd verzoek komen aanzetten, staan de artsen versteld. Ondertussen helpt Amelia een patiënt met de ziekte van Huntington.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers