TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Magnum
Magnum moet tijdens een pokeravond op een jacht de veiligheid van de professionele speelster Jeannie Lowry verzekeren. Aan boord merkt de detective dat er meer aan de hand is dan enkel een pokeravond.
«
»
12:15 Magnum
Magnum werkt mee als stuntman in een film met zijn favoriete actrice Olivia Ross. Tijdens een schietscène loopt het mis. De revolver is niet met losse flodders, maar met echte kogels geladen.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Wanneer Xena en Gabrielle het Amazone-gebied betreden, worden ze vrijwel onmiddellijk omsingeld.
«
»
14:15 Magnum
Jan Kona en haar twee zakenpartners leiden een erg succesvol modebedrijf. Wanneer een van hen wordt vermoord, vraagt Jan aan Magnum om haar te beschermen.
«
»
15:15 De familie Backeljau
Tijdens een vliegmeeting wordt een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gestolen. De Backeljaus kunnen hun oren niet geloven tot de Bomma een mislukte noodlanding maakt met een Messerschmitt.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Jay had zich vrijwillig opgegeven als regisseur van het toneelstukje van Kady's kleuterklasje. Omdat ze ziek is geworden, moet Michael de productie plots van haar overnemen.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Narim brengt een onverwacht bezoek aan de Stargate-thuisbasis. Hij nodigt de leden van het SG 1-team uit om deel te nemen aan de Triade.
«
»
17:40 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:10 De Wegpolitie UK
Paul Jackson en Carl Wood achtervolgen een witte bestelwagen die Willington onveilig maakt. Hondenagent Liam heeft een nieuwe rekruut mee: de twee jaar oude Duitse herder Titan.
«
»
19:05 Anger Management
Charlies humeur zorgt ervoor dat hij wordt geschorst. Jordan en Sean maken misbruik van de situatie om grappen met hem uit te halen.
«
»
19:35 How I Met Your Mother
Marshall zet zijn principes even opzij voor een goedbetaalde stage in Teds bedrijf. Hij wordt er echter voortdurend gepest door zijn collega's.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Def Bomma's Dope gaat weldra op tournee naar China en de dansrepetities worden op de kamer van de Bomma gehouden.
«
»
20:35 Acts of Violence
De verloofde van Roman wordt ontvoerd door een bende mensenhandelaars. Samen met zijn broers, twee voormalige militairen, willen ze haar opsporen voor het te laat is.
«
»
22:15 The Island With Bear Grylls
Na vier weken op het eiland zijn de eilandbewoners samen ongeveer 160 kilo afgevallen. De laatste dagen op het eiland stellen iedereen zwaar op de proef.
«
»
23:15 Anger Management
Charlie en Sean ontdekken dat een privédetective hen volgt.
«
»
23:40 Anger Management
Patrick ziet een mogelijkheid wanneer Lacey begint te daten met een muziekproducer.
«
»
00:10 Stargate SG-1
Narim brengt een onverwacht bezoek aan de Stargate-thuisbasis. Hij nodigt de leden van het SG 1-team uit om deel te nemen aan de Triade.
«
»
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers