TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Achter gesloten deuren
Samira heeft de draad van haar leven weer helemaal opgepakt na de gevangenisstraf van haar man. De twee hopen zelfs op een baby.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Neem een kijkje in de verhalen achter de headlines en de drama in het leven van de Kardashians. Samen overwint de familie de meest traumatische en uitdagende omstandigheden.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 The Posh Frock Shop
Realityreeks.
«
»
13:00 I Found the Gown
Bij de jaarlijkse 'Gown Rush'-sale bij VOWs wordt de winkel door honderden bruiden bestormd. Er zijn slechts 800 jurken, dus moet elke bruid snel kiezen.
«
»
13:30 Keeping Up With the Kardashians
Neem een kijkje in de verhalen achter de headlines en de drama in het leven van de Kardashians. Samen overwint de familie de meest traumatische en uitdagende omstandigheden.
«
»
14:25 Achter gesloten deuren
Carina is enkele jaren geleden getrouwd met Sjors. Tot groot verdriet van haar ouders, want Sjors is een jongen met een crimineel verleden.
«
»
15:20 Help, Mijn Man Is een Klusser
Peter en Evelien kochten een rijhuis. Peter houdt van klussen en beloofde zijn wederhelft om er binnen drie jaar een paleis van te maken. Dat is intussen echter acht jaar geleden.
«
»
16:20 Sturm der Liebe
Het plan van André om zich zogezegd met Dirk te verzoenen, loopt mis. Nu Tim weet dat Franzi jaloers is op Amelie, krijgt hij terug hoop. Franzi probeert haar gevoelens echter te onderdrukken.
«
»
17:25 Neighbours
Toadie aanvaardt de excuses van Roxy en biedt haar zelf ook zijn excuses aan. De familie wil de dood van Sonya herdenken, maar dat ziet Toadie niet zitten. De komst van Prue baart Harlow zorgen.
«
»
17:50 Home and Away
Iedereen amuseert zich op het verjaardagsfeestje van Jai, tot Francesca, de moeder van Amber, plots opdaagt. Justin gaat langs bij dr. Christian en krijgt slecht nieuws.
«
»
18:20 Love Bites
Drie vrijgezelle heren zetten alles op alles in de keuken van de liefde om het hart van de 20-jarige Alicia te veroveren. Wie overtuigt haar met zijn kookkunsten?
«
»
19:20 Helicopter ER
Een vrouw raakt ernstig gewond wanneer haar tractor omvalt en ze van een heuvel valt. Vliegende dokter Tim en paramedicus Anthony ondervinden moeilijkheden om de vrouw te bereiken.
«
»
20:20 Blind getrouwd: Australië
Drama ten top op het tweede etentje. Coco vraagt Samantha om toestemming om Cameron beter te leren kennen, maar begint te twijfelen wanneer hij haar niet steunt.
«
»
21:45 Up to date
Liefde. De voorbije 20 jaar hebben heel wat deelnemers de liefde gezocht en gevonden in VTM programma's. Hoe gaat het met hen?
«
»
22:30 B&B vol liefde: De vrijgezellen
Zes B&B-uitbaters gaan op zoek naar het laatste, ontbrekende puzzelstuk om hun buitenlandse droom compleet te maken: de liefde. Vandaag een eerste kennismaking met de vrijgezellen.
«
»
22:40 Regi Academy
Amber, Anna, Jasmin, Kimberly, Pauline, Wietse en Yutan worden klaargestoomd voor het grote werk.
«
»
00:05 Helicopter ER
Een vrouw raakt ernstig gewond wanneer haar tractor omvalt en ze van een heuvel valt. Vliegende dokter Tim en paramedicus Anthony ondervinden moeilijkheden om de vrouw te bereiken.
«
»
01:05 Embarrassing Bodies: Illnesses
De drie dokters krijgen opnieuw enkele merkwaardige patiënten over de vloer. Het leven van de 30-jarige Jo Webb wordt verwoest door de huidziekte psoriasis.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers