TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Het Weekmenu - reeks 2
Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
06:30 De Wereld op je Bord
Voor ťťn keer staan er geen tapas op het menu, maar wel een minstens even smakelijke klassieker: Zarzuela.
«
»
06:45 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
07:15 Tot op de graat
Vandaag staat er pollak op het menu van Johan Segers, een vissoort die vergelijkbaar is met de kabeljauw en aan de kust ook wel 'vlaswijting' wordt genoemd.
«
»
07:35 De Zoete Zonde
…en zoete zonde per dag, houdt de dokter van je af. Dat is ook de leuze van onze dessertenkoning Roger van Damme.
«
»
08:00 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
08:25 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
08:55 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza: Pesto Dagny Ros: Granola Jan Buytaert: Opgelegde mosseltjes Dominique Persoone: Snoepjes
«
»
09:25 Feest uit ItalŽ 2
Peppe eert vandaag Bruna Vitelli. Het was haar overgrootvader die het tomatenmerk Elvea in 1885 oprichtte. Peppe heeft met haar een emotioneel gesprek, vlakbij Napels. Terug in BelgiŽ maakt hij super verse pasta met pelati en veel basilicum.
«
»
09:26 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
09:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
10:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:50 Roger van Damme: Bakken
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag met jou.
«
»
11:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
11:45 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
12:10 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
12:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
13:05 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
13:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de godfather van de Italiaanse keuken met bakken charisma: Peppe Giacomazza!
«
»
13:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
13:56 Een Feest uit ItaliŽ!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit ItaliŽ.
«
»
14:25 Likokť On Tour
LOT of Likokť on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
14:50 De dagschotel
Dominique Persoone - Smeus met garnaal.
«
»
14:55 De Wereld op je Bord
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
15:20 Vlaanderen Kookt
Net over de Belgische grens, in Zeeuws-Vlaanderen, woont Albert Segers. Hij voelt zich evenveel Vlaming als Nederlander en wil dan ook graag een gerecht bereiden dat onze twee landen verenigt.
«
»
15:40 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
16:00 De dagschotel
Gnocchi zijn een Italiaanse klassieker. Deze pastaballetjes (of andere vormpjes) van bloem en aardappel zijn dan ook nog eens heel simpel te maken.
«
»
16:10 Feest uit ItalŽ 2
Peppe en tomaten. Het is een heerlijk huwelijk. Het bewijs daarvan legt hij vandaag in het bord: conchiglie met ricotta, ham en de zalig zoete tomaatjes datterini. Samen met hem volgen we ook de oogst van die rode juweeltjes van Elvea.
«
»
16:11 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:01 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dominique Persoone - Caramelsaus / Dagny Ros Asmundsdottir - Chili saus Julie Baekelandt - Guacamole / Jan Buytaert - Vleessla.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
17:55 Roger van Damme: Bakken
Je hebt cakes in alle maten, smaken en gewichten. Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband.
«
»
18:15 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
18:45 Apero-Dining
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
19:20 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
20:10 Veldvers
Het is al lang geen vergeten groente meer, de pastinaak. En daar is de beste groentechef van BelgiŽ Nicolas Decloedt blij om.
«
»
20:35 Een Feest uit ItaliŽ!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit ItaliŽ.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
21:06 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeŽn voor de feesten.
«
»
21:50 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
22:05 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
22:35 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een vrouw met een heerlijke culinaire filosofie: Vertriest Steffi.
«
»
23:28 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:20 In de Mix (magazine Njam)
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
00:50 De sterrenkaart
We kijken achter de schermen van De Librije in Zwolle en tellen maar liefst 3 sterren aan de culinaire hemel.
«
»
01:25 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
01:55 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag staat er een tarte tatin op de kaart van Johan Segers. Voor deze speciale appeltaart die op zijn kop geserveerd wordt, heeft Johan een extra ingrediŽnt in gedachten: zwarte pensen.
«
»
02:15 Roger van Damme: Bakken
In de tweede reeks van het bakprogramma verwent Roger Van Damme je met fantastische taarten en cakes, te beginnen met een niet te versmaden chocoladetaart.
«
»
02:35 Soep!
Heldere uiensoep / Chinese Kippensoep
«
»
02:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
03:15 De Chalet, 3 chefs, een feest
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeŽn voor de feesten.
«
»
03:55 Lekker Lang Leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
04:15 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dť kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
04:45 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
05:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag schudt deze chef heel wat lekkers uit zijn culinaire mouw: Jeroen De Pauw!
«
»
05:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers