TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»
10:40 Sturm der Liebe
Tim zorgt ervoor dat Umberto, het paard van Amelie, op het Fürstenhof terecht kan. Wanneer Franzi ziet hoe Amelie Tim bedankt, kan ze haar jaloezie niet verbergen. Tim snapt er niks van.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:00 Iron Man 3
Tony Stark, alias Iron Man, worstelt met de gebeurtenissen in New York en heeft posttraumatische stress. Het gaat van kwaad naar erger wanneer hij wordt aangevallen door de terrorist The Mandarin.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Raj vechten om een baantje aan de universiteit. De strijd wordt nog heviger wanneer de vrouwen zich ermee bemoeien.
«
»
16:50 The Nanny
Maxwell wordt gevraagd om een televisieserie te produceren in Los Angeles. Fran is ervan overtuigd dat haar moeder niet blij zal zijn met de op stapel staande verhuis.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Sheldon en Leonard huren professor Proton, hun favoriete tv-ster uit hun kindertijd, in voor een show. Howard en Bernadette komen in de problemen terwijl ze op de hond van Raj passen.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Raj en Lucy gaan op een date waarbij ze alle twee iets nieuws proberen. Nadat hun reisje naar Las Vegas in het water is gevallen, besluiten de dames mee te doen met een spelletje 'Dungeons & Dragons'.
«
»
18:10 The Goldbergs
Barry neemt een snipperdagje op school. Hij probeert een van zijn favoriete films te kopiëren: Ferris Bueller's Day Off.
«
»
18:40 The Simpsons
Marge vindt dat ze eindelijk maar eens moet scheiden van Homer en al snel pakt ze haar nieuwe leven op. Aanvankelijk is Homer er kapot van, tot hij toevallig een jongere vrouw tegen het lijf loopt.
«
»
19:05 The Simpsons
Een beroemde tv-kok daagt Homer uit voor een barbecuewedstrijd. Maar net voordat de strijd gaat beginnen, wordt Homers nieuwe exclusieve barbecue gestolen.
«
»
19:35 Las Vegas
Danny, die voorlopig nog steeds de functie van Ed Deline overneemt, wordt verdacht van moord. Bovendien moet toezichthouder Mike een paar rake klappen incasseren van een woeste klant.
«
»
20:35 The Mummy
Egypte, 1923. In de legendarische dodenstad Hamunaptra wekt een groep schatgravers per ongeluk het gemummificeerde lichaam van Imhotep, hogepriester van de god Osiris, na 3.000 jaar weer tot leven.
«
»
22:55 Surrounded
Enkele vloggers ondernemen een illegale snorkeltrip naar een idyllische baai. Maar hun tripje verandert in een nachtmerrie wanneer hun vliegtuig neerstort en ze worden omsingeld door een groep haaien.
«
»
00:40 Las Vegas
Danny, die voorlopig nog steeds de functie van Ed Deline overneemt, wordt verdacht van moord. Bovendien moet toezichthouder Mike een paar rake klappen incasseren van een woeste klant.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers