TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
06:00 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Gnurf onderzoeken hoe je er voor kan zorgen dat je tijdens het eten geen rare geluidjes maakt.
«
»
06:05 My Little Pony - Friendship is Magic
Tekenfilm.
«
»
06:30 Jabaloe
Sheriff Jack en Slampie ontdekken dat er in de saloon van moe Jabaloe een schat verborgen ligt. Sheriff Jack wil deze schat koste wat het kost voor hem houden.
«
»
06:45 Kabouter Plop
Plop heeft een enorme berg vuile potten en pannen. Klus wil hem helpen en bouwt een afwasmachine. Plop probeert de uitvinding meteen uit.
«
»
06:50 Kabouter Plop
Lui heeft bij het huisje van Kwebbel een ei gevonden. De kabouters vermoeden dat het ei uit het nest is gevallen en zullen het lekker warm houden, zodat het kan uitbroeden.
«
»
06:55 Arthur & De Minimoys
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt het tunnelplan van Miro op. Als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar.
«
»
07:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:35 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:50 Hallo K3
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen, besluit ze een solocarrière uit te bouwen.
«
»
08:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het VTM-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:45 Lang Leve Koning Julien
Wanneer zijn vredesverdrag leidt tot onrust en een kapotte boombox, wil Julien een muur bouwen om niet-maki's buiten het feestrijk te houden.
«
»
09:10 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
12:25 Lisa
Jonas en Lisa gaan akkoord dat ze de getroffen vrouw(en) moeten laten getuigen over hun vroeggeboortes tijdens het benefiet van Katja.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke is in shock en krijgt van Leen kalmeermiddelen voorgeschreven. Rudi is van plan om vanavond uit de kast te komen tijdens een gesprek met zijn ouders.
«
»
14:20 Wittekerke
Jean-Paul en Lotte verhuizen hun spullen naar de woning van Céline. Voor Karen is dit een slag in het gezicht. In De Schorre wordt het mislukte pianoconcert van Zapata druk besproken.
«
»
15:30 Private Practice
De man die Charlotte aanviel, arriveert in het ziekenhuis en heeft dringend zorg nodig. Zijn lot komt in de handen van Sam en Charlotte te liggen. Ondertussen gaat de gezondheid van Susan achteruit.
«
»
16:30 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:50 Spoed
Kathy Pieters behandelt een jongen die op school een steekwonde heeft opgelopen. De arts wil de politie alarmeren, maar de schooldirecteur wil de naam van zijn elitaire instelling niet bezoedeld zien.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Reality-show.
«
»
18:20 Lisa
Hoewel het moeilijk is om tegen hun eigen bedrijf in te gaan, gaan Jonas en Lisa door met hun idee om de getuigenissen over Babyprom te laten plaatsvinden.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Peter en Mieke nemen een belangrijke beslissing bij CoBrew. Jenny vertrouwt Benny haar geheim toe. Lars krijgt belangrijk nieuws te horen, maar besluit erover te liegen.
«
»
20:40 Helden van hier: Politie Oostende
De politiemannen en -vrouwen van Oostende staan 24/7 paraat. Gedurende meer dan honderd shifts volgden de camera's hun dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
Vandaag bezoekt Axel een blindeninstituut. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken.
«
»
22:55 Chicago P.D.
De zoon van een invloedrijke ex-officier is betrokken bij een moord. Moore zet Voight onder druk om de zaak zo snel mogelijk af te ronden.
«
»
23:50 Private Practice
De man die Charlotte aanviel, arriveert in het ziekenhuis en heeft dringend zorg nodig. Zijn lot komt in de handen van Sam en Charlotte te liggen. Ondertussen gaat de gezondheid van Susan achteruit.
«
»
00:50 Qmusic
Radio op tv.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:50 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers