TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
06:00 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
06:30 De sterrenkaart
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
07:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
07:25 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
In deze aflevering gaat Johan Segers langs bij de beenhouwerij van Benny om er alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
07:45 De dagschotel
Chiara van Emrik - Piepkuiken met dragon en gebakken patatjes
«
»
08:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
08:35 Lekker Lang Leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
09:00 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
09:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
09:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
10:20 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag komen de zoete antwoorden van Roger van Damme!
«
»
10:50 Apero-Dining
Wat dacht je van een tequila-shot met een kraakverse oester? Of ontdek hoe je een heerlijke gin tonic maakt zonder alcohol. In de keuken bakt Jeroen een aperitiefworst.
«
»
11:25 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
12:15 Het Weekmenu - reeks 2
Ijslandse brandade // Ribbetjes 'Korean Style' met zoete aardappel // Gemarineerde aubergines met couscous // Minestrone met gevuld brood
«
»
12:55 Veldvers
De ster van de dag is de bloemkool. Echt een gouwe ouwe. Topchef Nicolas Decloedt serveert de geroosterde kool vandaag met pickles en parelgerst.
«
»
13:15 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de man met een culinair hart: Desmidt Bart. 20 minuten is voor hem ruim voldoende om zijn zeebaars klaar te maken.
«
»
13:40 Lekker Lang Leven
MichaŽl neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
14:00 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
14:15 Een Feest uit ItaliŽ!
Laat je inspireren door de pure keuken van njam!-chef Peppe Giacomazza en zijn gerechten met overheerlijke ELVEA tomaten uit ItaliŽ.
«
»
14:25 Peppe's Toscane
De hype van het moment in ItaliŽ is het biokweken.
«
»
14:55 Een Feest uit ItalŽ III - Peppe & de bloggers
Aperitieven is ťťn van Peppe's favoriete werk-woorden. Daarom heeft blogger Katrijn van Mama's Gezonde Tips alle ingrediŽnten bij om 3 snelle aperohapjes te maken.
«
»
15:00 Pasta & Risotto
Peppe bewijst dat je met een paar eenvoudige ingredienten een overheerlijke risotto met erwtjes, ham en burrata kan maken. Dagny Ros maakt tagliatelle met gehaktballetjes en geroosterde paprika.
«
»
15:15 Een Feest uit ItaliŽ!
Pasta all'amatriciana
«
»
15:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag bezoek van chef Peppe Giacomazza. Peppe tovert samen met Gert op een halfuur tijd een bord verse spaghetti tevoorschijn.
«
»
16:05 Feest van eigen bodem
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
16:30 In de Mix (magazine Njam)
Zoetebekken komen aan hun trekken met de matchacake van Alexia en het rozijnenbrood van Julie. Jeroen gaat voor een gedurfde ijscombinatie en Steffi kiest voor een spicy gerechtje.
«
»
16:55 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
17:55 Njamma Mia!
Een nieuw Italiaans gerecht, dat is wat chef Peppe Giacomazza vandaag op je bord legt. Hij haalt een knappe kreeft boven en bereidt hem op zijn eigen Italiaanse manier.
«
»
18:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
18:40 Piet Patron
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likokť. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
19:10 Vlaanderen Kookt
Jan houdt vandaag halt in Lennik, waar hij te gast is bij Mark Vekemans. Hij maakt een stoofpotje van reebok met een stevige portosaus.
«
»
19:30 Een Feest uit ItaliŽ!
Pasta all'amatriciana
«
»
19:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
21:05 Steffi 's Healthy Pleasures
Paprikachips, met ribbeltjes of cheese onion. Sommigen kunnen het niet laten om een hele zak chips naar binnen te spelen. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde chips van boerenkool.
«
»
21:25 Vlaanderen Kookt
Francina maakt voor Jan onglet, een stuk rundvlees dat lange tijd als minderwaardig werd beschouwd, maar volgens Francina net ťťn van de lekkerste stukken is.
«
»
21:45 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crÍpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
22:10 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
22:45 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
23:25 Urban Barbecue
Mooi weertje dus gaan we barbecueŽn. MichaŽl Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad in deze aflevering.
«
»
00:00 Een Feest uit ItalŽ III - Peppe & de bloggers
Aperitieven is ťťn van Peppe's favoriete werk-woorden. Daarom heeft blogger Katrijn van Mama's Gezonde Tips alle ingrediŽnten bij om 3 snelle aperohapjes te maken.
«
»
00:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
01:10 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
01:35 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
02:05 De gezonde goesting
Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten.
«
»
02:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
02:50 Steffi 's Healthy Pleasures
Paprikachips, met ribbeltjes of cheese onion. Sommigen kunnen het niet laten om een hele zak chips naar binnen te spelen. Daarom maakt Steffi vandaag gezonde chips van boerenkool.
«
»
03:05 Vlaanderen Kookt
Francina maakt voor Jan onglet, een stuk rundvlees dat lange tijd als minderwaardig werd beschouwd, maar volgens Francina net ťťn van de lekkerste stukken is.
«
»
03:20 De Zoete Zonde
Zoete zondaars opgelet, want vandaag steekt Roger van Damme de klassieker crÍpes Suzette in een nieuw jasje: dat betekent ijs en pannenkoeken!
«
»
03:45 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
04:15 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
04:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de leading lady van de Limburgse gastronomie: Breysem Anne-Sophie.
«
»
04:50 Urban Barbecue
Mooi weertje dus gaan we barbecueŽn. MichaŽl Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad in deze aflevering.
«
»
05:15 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
05:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite ťn een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers