TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Achter gesloten deuren
Carla loopt al twintig jaar rond met het geheim dat haar man niet de vader is van hun dochter.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Keeping Up With the Kardashians
Khloé stelt Kourtney op de proef om haar te genezen van haar besluiteloosheid. Kim vliegt met Kylie naar New York voor Kanye's Yeezy-modeshow.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Embarrassing Pets
Realityreeks.
«
»
13:10 I Found the Gown
Realityreeks.
«
»
13:40 Keeping Up With the Kardashians
Kim twijfelt aan haar relatie met Cait. Kendall stelt haar zussen voor aan de eerste openlijke homo met koninklijk bloed. Zijn verhaal is voor hen erg herkenbaar.
«
»
14:35 Achter gesloten deuren
Het leven van Wouter is veranderd sinds hij zijn vrouw Carina heeft leren kennen. Zij weet niets van de gokverslaving waar hij in het verleden mee worstelde.
«
»
15:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
In 1995 trok Linda in bij haar kersverse liefde Adrie. Hij beloofde zijn ouderlijke huis te verbouwen, maar Linda woont nog steeds in een puinhoop.
«
»
16:30 Sturm der Liebe
Bela vreest dat Paul Lucy zijn liefde zal verklaren. Hij is bang om zijn vriendin te verliezen en besluit haar ten huwelijk te vragen. Zal ze ja zeggen? Grükon heeft een voorstel voor Steffen.
«
»
17:30 Neighbours
Terwijl iedereen in Erinsborough samenkomt om Mardi Gras te vieren, leven Aaron en David zich uit in Sydney. Finn krijgt nog meer flashbacks.
«
»
18:00 Home and Away
Bella praat met Taylor over haar affaire met Colby en dat blijft niet zonder gevolgen. Roo probeert een gesprek aan te gaan met Owen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt.
«
»
18:30 Love Bites
Drie vrijgezelle dames toveren een menu op tafel om het hart van de knappe James te veroveren. Wie mag met hem op date?
«
»
19:30 Helicopter ER
Medici vechten voor de muzikale carrière van een violist nadat zijn arm zwaargewond raakt bij een auto-ongeluk.
«
»
20:35 UEFA Champions League
Verslag van Club Brugge - Paris Saint-Germain, wedstrijd van speeldag 1 in groep A van de UEFA Champions League, live vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge. Presentatie: Maarten Breckx.
«
»
23:55 Helicopter ER
Medici vechten voor de muzikale carrière van een violist nadat zijn arm zwaargewond raakt bij een auto-ongeluk.
«
»
00:55 Embarrassing Bodies Down Under
De dokters bezoeken het feestparadijs Gold Coast. Dokter Ginni ontmoet een vrouw die ernstige pijn heeft tijdens het vrijen. Dokter Sam ontmoet een vrouw die zich schaamt over haar tenen.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers