TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 Magnum
Magnum reist naar Sicilië, waar hij de jonge Katrina uit de klauwen van de gewetenloze Marquese DeComo moet redden. Hij slaagt in zijn opdracht, maar dat bekomt hem niet bepaald goed.
«
»
12:30 Magnum
Voetballer Dorsey Bramlett is tijdens een trainingssessie op Hawaï op het nippertje aan een aanslag ontsnapt. Omdat hij al jaren bevriend is met Magnum, vraagt hij de detective als bodyguard.
«
»
13:35 Xena, The Warrior Princess
Xena stoot toevallig op een groepje dorpsbewoners die worden aangevallen door een ijzersterke, gemaskerde man.
«
»
14:30 Magnum
Magnum moet tijdens een pokeravond op een jacht de veiligheid van de professionele speelster Jeannie Lowry verzekeren. Aan boord merkt de detective dat er meer aan de hand is dan enkel een pokeravond.
«
»
15:30 De familie Backeljau
Cois vertrekt doodvermoeid naar zijn werk. De rest van de familie geniet met volle teugen van de eerste zonnige dag van het jaar. Zo ook buurman Marcel.
«
»
16:05 My Wife and Kids
De vakantie van de Kyles dreigt in mineur te eindigen wanneer Michael ontdekt dat hun terugvlucht eerder vertrekt dan hij dacht.
«
»
16:35 Stargate SG-1
Daniel Jackson bekijkt de videobeelden van een Maya-tempel en merkt op dat er in het centrum een kristallen schedel staat. Die boeit hem mateloos.
«
»
17:30 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
18:05 De Wegpolitie UK
Na een achtervolging aan hoge snelheid jaagt agent Liam op een geseinde tiener. Jacko speelt een kat-en-muisspel met een jongere die te voet probeert te vluchten.
«
»
19:00 Anger Management
Charlie hoopt publiciteit te krijgen voor het helpen van een man die 50 jaar nadat hij ten onrechte is veroordeeld, werd vrijgelaten.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted slaagt er toch in Claudia en Stuart te herenigen: de trouwpartij gaat door. Robin krijgt onverwacht de kans om het nieuws te presenteren waardoor ze Ted niet kan vergezellen.
«
»
19:55 De familie Backeljau
Cois vertrekt met panische angst naar het ziekenhuis voor de operatie aan zijn oren en krijgt er meteen slaande ruzie met zijn kamergenoot over het gebruik van de afstandsbediening.
«
»
20:35 Disturbia
Na een incident op school wordt Kale Brecht, een norse, teruggetrokken en verwarde jongen, onder huisarrest geplaatst. Uit verveling begint hij zijn buren te bespieden.
«
»
22:35 The Paras: Men of War
Een jaar lang worden de soldaten van het Parachute Regiment gevolgd, van onervaren rekruut tot elitesoldaat die getraind is om te doden.
«
»
23:35 Anger Management
Charlie en Jordan doen zich voor als een getrouwd koppel om de therapeut die Ed oplichtte te klissen.
«
»
00:00 Anger Management
Charlie vraagt Sean om met een vrouw te daten om hem te helpen.
«
»
00:30 Stargate SG-1
Daniel Jackson bekijkt de videobeelden van een Maya-tempel en merkt op dat er in het centrum een kristallen schedel staat. Die boeit hem mateloos.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers