TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Vanessa is blij wanneer een sportblad haar contacteert voor een fotoreportage. Christoph zit zwaar in de problemen en weet niet meer wat hij moet doen. Ondertussen zet Ariane haar duistere plan voort.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Baggage Claim
Stewardess Montana Moore is het beu om vrijgezel te zijn. Ze is vastberaden om verloofd te zijn voordat haar jongere zus trouwt, maar haar bruiloft is al over dertig dagen.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon wordt valselijk beschuldigd van ongewenste seksuele intimiteiten en betrekt ongewild Leonard, Raj en Howard bij de zaak.
«
»
16:45 The Nanny
Fran is teleurgesteld wanneer Maxwell haar vertelt dat hij samen met Grace en C.C. enkele dagen de stad uit moet. Op zich niet zo erg, ware het niet dat dit hun eerste feestdag als gezin is.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Sheldon is verplicht om voor een groepsproject samen te werken met zijn aartsrivaal Barry Kripke. Hij moet een straffe leugen verzinnen wanneer hij het moeilijk heeft om zijn werk uit handen te geven.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Na een ruzie met Sheldon verhuist Leonard naar het appartement van Penny. Dat leidt er dan weer toe dat Amy bij Sheldon wil intrekken. Raj heeft intussen een beangstigende aanvaring.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly krijgt orders van Murray om de garage op te ruimen. Hij wil dat alles wordt weggegooid, behalve een koffer waar hij blijkbaar wel een heel sentimentele band mee heeft.
«
»
18:50 The Simpsons
Kemi, een Nigeriaanse prinses, komt naar Springfield omdat haar vader een uraniumdeal probeert af te sluiten met Mr. Burns. Homer krijgt de taak om haar te beschermen.
«
»
19:15 The Simpsons
Onder leiding van Marge ziet de gemeente zich genoodzaakt om tot gokken over te gaan om zo geld in te zamelen voor de restauratie van hun beschadigde kerk.
«
»
19:45 Las Vegas
Danny komt eindelijk wat meer te weten over de mysterieuze vrouw op de foto van zijn overleden vader. Bovendien doet hij een verrassende ontdekking over zijn nieuwe vlam Penny.
«
»
20:35 A Brush with Love
Jamie denkt erover na om haar artistieke droom te laten varen. Bij wijze van inspiratie voor de toekomst schildert ze een inspiratiebord, dat haar vervolgens succes en liefde lijkt te brengen.
«
»
22:30 The Switch
Nadat ze de ideale zaaddonor heeft gevonden, geeft de vrijgezelle Kassie ter ere van haar aanstaande zwangerschap een feestje, waar haar beste vriend vervolgens in een dronken bui het zaad verwisselt.
«
»
00:25 Las Vegas
Danny komt eindelijk wat meer te weten over de mysterieuze vrouw op de foto van zijn overleden vader. Bovendien doet hij een verrassende ontdekking over zijn nieuwe vlam Penny.
«
»
01:15 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

LAPD-agent Brian O'Conner gaat undercover in de duistere wereld van de illegale straatraces. Een van de meest beruchte racers van Los Angeles - Dominic Toretto - wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een reeks gewapende overvallen op vrachtwagens. Met bijzonder veel moeite én een splinternieuwe uitgebouwde sportwagen, slaagt O'Conner erin door te dringen tot diens hechte en selecte vriendengroep. Ondanks het feit dat alle sporen in Toretto's richting wijzen, acht O'Conner het onwaarschijnlijk dat die achter de overvallen zit. Maar hij weet ongetwijfeld meer.

'The Fast and the Furious', film uit 2001 met oa. Vin Diesel en Paul Walker, om 22.20 uur bij VTM 2.

Dossiers