TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Kabouter Plop
Plop wil zijn vriendjes verrassen met een glas overheerlijke Plopmelk. Klus wil zijn paddestoeltje opknappen en gebruikt daarvoor cement. Het cement komt echter niet op de juiste plaats terecht.
«
»
06:00 Maya!
Willy vindt een groepje luizen die honingdauw maken. Algauw is hij hun koning en laat hij zich lekker bedienen. Maya zoekt Willy en intussen zijn Bees en Boos op zoek naar wat lekkers om op te eten.
«
»
06:10 Maya!
Het is binnenkort feest in de bijenkorf... De koningin zit 5 lentes op de troon. Iedereen in de korf moet helpen met de voorbereidingen, ook Willy en Maya...
«
»
06:25 Taarten van Staf
Jo wil graag een taart bakken voor haar klas. Ze zit op een bijzondere school voor foorreizigers en schipperskinderen, waar ze al vanaf het eerste leerjaar met dezelfde tien kinderen in de klas zit.
«
»
06:45 Lenderd
Magazine.
«
»
06:55 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
07:20 Hallo K3
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de Gouden panda bemachtigen.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:20 Dawn of the Croods
Nadat Eep huisarrest heeft gekregen omdat ze rotzooi heeft gemaakt met haar vrienden, wedt ze dat haar vader het nog geen dag als tiener kan uithouden.
«
»
08:45 Dawn of the Croods
Grug heeft geen zin om zijn taken uit te voeren en laat een dubbelganger zijn werk doen. Eep en Thunk proberen het project van een stel valsspelers te saboteren.
«
»
09:05 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
09:25 Nonkel Jef
Professionele golfspelers verdienen miljoenen verdienen, en dat inspireert Jef om zijn wei om te vormen tot een golfterrein. Hij knutselt ook zijn eigen golfsticks.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Suits
Alle partners moeten samenwerken om de firma te behoeden van de ondergang.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Fresh off the Boat
Terwijl oma Jenny, Emery en Evan vooruitblikken naar de toekomst, halen Louis en Jessica herinneringen op.
«
»
14:10 Fathers and Daughters
De wereld van Pulitzerwinnende schrijver Jake Davis komt op zijn kop te staan, wanneer hij door een dodelijk auto-ongeluk zijn vrouw verliest en zo zijn 5-jarige dochtertje Katie alleen moet opvoeden.
«
»
16:35 Goed Verlof
Elsy (50) uit Wortegem-Petegem is de trotse moeder van drie dochters, maar een perfecte vakantie vinden voor hen samen is geen evidentie.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Rijker dan je denkt?
Staf trekt opnieuw naar een van de bekendste kastelen van het land: Hertoginnedal in Brussel.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 Allemaal Chris
Bokser Firmin Crets doet deze week als stuntman de boel letterlijk ontploffen, samen met Jan Verheyen en Filip Peeters.
«
»
20:30 Annie
Zakenman Will Stacks adopteert op aanraden van zijn assistente en zijn campagneadviseur het weesmeisje Annie. Hiermee hoopt hij stemmen te winnen tijdens de burgemeesterverkiezingen van New York.
«
»
22:50 The Broken Circle Breakdown
Het gelukkige leven van tegenpolen Elise en Didier dreigt uiteen te vallen wanneer hun dochtertje Maybelle ernstig ziek wordt.
«
»
01:05 Fosse/Verdon
In de vroege jaren 70 heeft Bob de handen vol met het monteren van de musical 'Cabaret'. Gwen doet ondertussen auditie voor de hoofdrol in een theaterstuk dat aanzet tot zelfreflectie.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:25 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:45 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus heeft beloofd dat hij de vaat zal doen, maar eigenlijk ziet hij dat niet zitten. Hij kan het werkje niet van zich afschuiven. Plop en Lui gaan hout sprokkelen en Kwebbel wil schilderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Voor altijd Kampioen!' (Eén)

Producer Bruno Raes, script editor Luc Beerten en regisseur Willy Vanduren vertellen hoe het allemaal begon: het idee om comedy te maken om VTM te counteren, de zoektocht naar een onderwerp en interessante personages, en naar de geschikte acteurs om die rollen in te vullen. Met reacties van de acteurs van 'F.C. De Kampioenen' op de audities, de proefaflevering en het spelen voor livepubliek dat voor extra stress zorgde, maar ook hielp om de personages uit te diepen. Superfans Wesley Sonck en Guga Bal getuigen over de impact van 'F.C. De Kampioenen' op hun dagelijkse leven.

'Voor Altijd Kampioen!', om 21.30 uur op En.

Dossiers