TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 9-1-1
In de nasleep van een vliegtuigcrash snellen Bobby en zijn team ter plaatse op zoek naar overlevenden. Ondertussen probeert Athena de gemoederen te bedaren op de luchthaven.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 The Duff
Wanneer Bianca ontdekt dat ze op school de 'lelijke dikke vriendin' wordt genoemd, is ze vastbesloten om haar medeleerlingen te laten inzien dat er meer is dan uiterlijk alleen.
«
»
16:15 The Simpsons
Homer blijft in bed terwijl Marge en de kinderen naar de kerk gaan. Hij komt tot de ontdekking dat hij zo over veel meer vrije tijd beschikt en daar geniet hij volop van.
«
»
16:45 The Simpsons
Lisa vindt zichzelf lelijk en Homer wil haar helpen. Hij schrijft haar in voor een schoonheidswedstrijd.
«
»
17:15 The Simpsons
Ter gelegenheid van Halloween pakt Bart uit met enkele spannende, ijzingwekkende verhalen.
«
»
17:50 The Simpsons
Marge en Homer moeten naar het oudercontact op school voor een evaluatie van Lisa en Bart. Homer wil enkel naar de leraar van Lisa waar hij niets dan lof krijgt toegezwaaid over zijn dochter.
«
»
18:20 Sweet Home Alabama
Modeontwerpster Melanie verlooft zich met de meest begeerde vrijgezel van New York. Ze is echter nog altijd getrouwd met haar jeugdvriendje en keert terug naar Alabama om officieel te scheiden.
«
»
20:30 The Blue Lagoon
Twee kinderen lijden schipbreuk en spoelen aan op een exotisch, tropisch eiland. Samen met de chagrijnige zeeman proberen ze te overleven.
«
»
22:35 The Perfect Catch
Lindsey, een charmante workaholic, valt als een blok voor leraar Ben, ondanks zijn waarschuwingen voor zijn fanatieke passie voor sport.
«
»
00:35 Mr. Robot
Vera vertelt een verhaal, Darlene ontvangt een verrassing en Elliot onderneemt actie.
«
»
01:35 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers