TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Relic Hunter
Nigel ontdekt dat hij vreselijk veel lijkt op een rivaliserende relikwiejager en moet zijn dubbelganger nadoen om een magische boog te vinden.
«
»
12:10 Relic Hunter
Sydney probeert te ontsnappen aan drie gemaskerde mannen als Carson, een brute vrouw, uit haar auto springt, een liedje zingt en een ketting om haar hals bindt.
«
»
13:10 The A-Team
Het A-Team heeft copycats. Maar in tegenstelling tot de echte bende, heeft het valse team niet veel goeds in petto.
«
»
14:05 The A-Team
Het A-Team raakt betrokken in de muziekbusiness wanneer een zanggroepje wordt bedreigd door hun oude label.
«
»
15:10 The Nanny
Terwijl Fran babysit op Harley, de hond van televisiester Jay Leno, en Chester, de hond van C.C., krijgt ze te horen dat de fiscus haar dringend wil spreken in verband met haar belastingaangifte.
«
»
15:40 The Nanny
Maxwells broer Nigel verblijft een tijdje in New York. Aangezien Maxwell het zelf veel te druk heeft met zijn nieuwste productie, stuurt hij hem op pad met Fran.
«
»
16:10 All New Traffic Cops
Sergeant Paul Cording reageert op een oproep over een gepensioneerde vrouw die gevallen is in de badkamer en met haar lichaam de deur blokkeert.
«
»
17:10 All New Traffic Cops
De agenten worden opgeroepen voor een kettingbotsing op de drukke A64. Een van de betrokken bestuurders is er erg aan toe en wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
«
»
18:10 Chicago P.D.
Een kandidaat-burgemeester wordt door een sluipschutter doodgeschoten. De politie moet de dader zien te vinden voor deze nog een volgend slachtoffer maakt.
«
»
19:00 Chicago P.D.
Voight en Ray Price moeten een bendeoorlog zien te voorkomen voor er nog meer onschuldige slachtoffers vallen. Burgess denkt na over haar toekomst met Blair.
«
»
19:55 Superstaar
Na het gesmaakte eerste seizoen pakt de onnavolgbare stand-upkomiek Gunter Lamoot uit met nieuw knip- en plakwerk. Hij plaatst tv-figuren in een andere context.
«
»
20:30 Can You Ever Forgive Me?
De schrijfcarrière van Lee Israel zit in het slop. Om geld te verdienen vervalst ze brieven van celebrities. Die praktijken brengen haar al snel in de problemen.
«
»
22:30 Ice Road Terror
Bij een explosie in een diamantmijn in Alaska wordt een prehistorisch monster gewekt. Truckers Jack en Neil die met een levering op weg zijn naar de mijn staan plots oog in oog met het monster.
«
»
00:15 Spuiten en slikken op reis
Sophie reist door Nepal en ziet hoe de positie van de vrouw hier nog veel te wensen over laat.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers