TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Terug in het Wild 2
Steeds meer diersoorten in Europa dreigen uit te sterven, onder andere door klimaatveranderingen en het doen en laten van de mens. Verschillende Europese landen laten zien dat het toch mogelijk is de bedreiging van deze dieren tegen te gaan.
«
»
08:55 De kennis van nu
Aan het nadenken over een schonere aarde ontkomt ook de luchtvaartindustrie niet. De luchtvaart moet groener en duurzamer. Hoe vervuilend zijn vliegtuigen?
«
»
09:45 The Ballroom
Muzikante Chantal Acda is geboren in Nederland, maar woont al jaren in Antwerpen. In maart verscheen haar wereldwijd goed ontvangen plaat Saturday Moon.
«
»
10:20 Sonatinas 4 Feet - Duda Paiva Company & Fractal Collective
Magische schuimrubberen sculpturen en acrobatische urban dance komen samen in Sonatinas 4 Feet, dat wordt uitgevoerd door Duda Paiva en twee dansers van Fractal Collective.
«
»
11:20 Jong en Hindoe, de geloofsbeleving van hindoejongeren
Steeds vaker botsen de oude en nieuwe generaties hindoestanen met elkaar. De oude generatie hecht veel waarde aan tradities en rituelen, maar jongeren vragen zich af wat daar de zin van is.
«
»
11:50 Bloedland
Johan Eikelboom ontmoet de 16-jarige Dean Botha. De boerderij van zijn familie is drie keer overvallen. Zijn opa en oma zijn daarbij vermoord. Sinds die tijd is Dean gefascineerd door wapens.
«
»
12:25 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
12:30 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
12:35 NOS Veteranendag
Rechtstreeks verslag van Veteranendag, die vanwege de coronabeperkingen opnieuw plaatsvindt zonder Nationaal Defilé.
«
»
14:05 Rail Away
De eerste rit begint in de stad Caernarfon, bekend van het kasteel waar prins Charles tot 'Prince of Wales' werd gekroond.
«
»
14:35 Revolutie in Indonesië
Welke rol heeft de Japanse bezetting gespeeld bij het ontwaken van een revolutionair vuur bij de Indonesische bevolking? David Van Reybrouck begint zijn veldwerk in Indonesië.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Groeten uit Friesland. Friesland staat bol van tradities en folkloristische activiteiten. Dragen die bij aan de Friese identiteit of verworden ze tot vrolijke toneelstukjes voor toeristen?
«
»
16:00 Geloofsgesprek
Na een rechtenstudie gaat hij als student voor extra toerusting naar Rome. Daar wordt hij, als zoon van een strenge dominee, geraakt door het katholieke geloof.
«
»
16:15 Roderick Zoekt Licht
Roderick vindt op zijn fietstocht door Limburg onderdak in een bijzondere Bed & Breakfast in Lomm vlakbij Arcen. Drie generaties uit hetzelfde gezin vormen er een religieuze gemeenschap.
«
»
16:45 NOS Tour de France
Liveverslag van de eerste etappe an Brest naar Landerneau over 187 kilometer. Deze etappe heeft een venijnig slotklimmetje. Dit klimmetje heeft een stijgingspercentage van gemiddeld 10 procent.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:20 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:55 BinnensteBuiten
Iets buiten Rotterdam woont Eugenie in de dienstwoning van een nog werkend monumentaal gemaal. Ze heeft haar woning twee jaar geleden helemaal opgeknapt.
«
»
19:25 De verandering
Als kind ziet Linda Beiler dingen die niemand anders ziet, zoals overleden mensen. Linda vindt al die dingen maar eng. Ze wordt er zo depressief van dat haar vader haar meeneemt naar een magnetiseur.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:25 Dwars door de Middellandse Zee
Arnout zet voet aan wal op Corsica. Langs het legendarische wandelpad de GR20 trekt hij door het hooggebergte. Ooit was dit de thuisbasis van het Corsicaanse verzet dat streed voor onafhankelijkheid.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Marieke Uildriks, directeur van museum JAN, dompelt zich in het Stedelijk Museum onder in de Surinaamse schilderkunst.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Vera
Het lichaam van de 19-jarige Dennis Bayliss spoelt aan in de buurt van een zalmkwekerij. De jongeman was al dood voor hij in het water terechtkwam. Vera vermoedt dat er kwaad opzet in het spel was.
«
»
23:45 Jackie
Een week nadat haar echtgenoot John F. Kennedy tijdens een parade in Dallas werd doodgeschoten, ontvangt een in rouw gedompelde Jackie een journalist in het landhuis waar ze tijdelijk woont.
«
»
01:15 De Nachtzoen
Rasidealist majoor Boszhardt van het Leger des Heils was de grote inspiratiebron voor de activistische journalist en relaxte katholiek Sander de Kramer. De twee deelden samen iets heel bijzonders.
«
»
01:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:05 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers