TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:06 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend zitten na te denken in hun stoel, maar dan zakt Eend door zijn stoel. Daarom gaan ze met de bus naar de stoelenwinkel om een nieuwe stoel uit te zoeken.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Sesamstraat
Tommie is bang in het donker. Hij bedenkt een oplossing.
«
»
07:10 Waffie, de wonderhond
Waffel doet zo goed zijn best op school dat hij Benji, de knuffel van de klas, mee naar huis mag nemen.
«
»
07:25 Waffie, de wonderhond
Waffel is vergeten zijn huiswerk te maken, maar Evie en Simon gaan hem helpen.
«
»
07:35 Waffie, de wonderhond
Waffel voelt zich buitengesloten, dus loopt hij weg om op zoek te gaan naar zijn hondenfamilie.
«
»
07:45 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles!
«
»
08:00 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:10 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:20 Jill
Jill is niet te stoppen. Het tekenen is misschien zelfs een beetje naar haar hoofd gestegen, ze wordt namelijk tattoo-artist.
«
»
08:40 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
08:55 Bouwdorp
Bas en Ziggy, allebei twaalf jaar, zijn de beste vrienden. Na de basisschool gaat Ziggy naar het gymnasium en Bas naar het vmbo Houtbewerking. Het maakt de jongens niet uit.
«
»
10:25 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
10:50 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek verbaast zich over beloega's, Janouk gaat langs in de statiegeldfabriek, Anne gaat met actievoerders cupcakes verkopen en Anne-Mar krijgt uitleg over hoe je minder plastic kunt gebruiken.
«
»
11:00 Betreden Op Eigen Risico
Wouter van der Vaart vertelt alle voorspellingen voor 'Wie is de Mol?', Tom verrast zijn beste vriend Jim met een lieve boodschap van K3 en we krijgen hoog bezoek van twee hele bijzondere dieren.
«
»
11:25 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
11:50 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
12:15 De Eindmusical
Een groep 8 gaat op musicalkamp, waar een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen, Sanne de Winter en Carolina Dijkhuizen de klas helpt met het instuderen van hun afscheidsmusical.
«
»
12:30 Voetbalmeisjes
De meiden zijn samen met de A1 jongens op herfstkamp. Beste vriendinnen Djamila en Sou zijn zoals altijd onafscheidelijk. Een onschuldig bedoelde zoen brengt Sou's hoofd op hol.
«
»
12:55 Voetbalmeisjes
Ibi blijkt naast een uitstekende keeper ook nog een getalenteerde taekwondoka. Niet iedereen is daar blij mee. Haar zus, Selma, wil dat Ibi zich focust op het voetbal.
«
»
13:20 Voetbalmeisjes
Priscilla's moeder komt te overlijden. Iedereen probeert haar te troosten, maar het liefst wil Priscilla gewoon door met het alledaagse leven. Wat moet ze anders? Thuis een beetje zitten janken?
«
»
13:45 Voetbalmeisjes
Het meisjesteam van FC Athena dreigt opgeheven te worden. Dit zorgt voor onrust bij Malou. Geïnspireerd door haar computergames ontwikkelt ze een strategie die FC Athena van de ondergang moet redden.
«
»
14:10 De mooiste sprookjes
De koning heeft zijn soldaten een beloning beloofd, maar hij bedriegt hen en zonder geld belandt soldaat Jacob in het bos. Hij wordt door een heks in een put gegooid en vindt daar een blauw licht.
«
»
15:10 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek heeft een ontmoeting met een potvis, Anne-Mar bekijkt wat er allemaal gevonden wordt in de maag van een bruinvis, Anne gaat langs bij kinderen die een sponsorloop houden.
«
»
15:20 Op de dierenambulance met
Presentator en tv-kok Hugo Kennis rijdt mee met de dierenambulance. Hugo is een grote dierenvriend en niet bang, maar een kleine bijtende dwergpapegaai maakt het hem flink lastig.
«
»
15:35 Bollie en Billie
Wanneer Bollie in een dierenasiel de cockerspaniël Billie ziet, is het liefde op het eerste gezicht. Billie wordt geadopteerd maar zet van meet af aan het leven van Bollies huisgezin op zijn kop...
«
»
16:50 Willem Wever
Edson en Tim gaan samen met Team Willem Wever op zoek naar de antwoorden op al je vragen.
«
»
17:05 Checkpoint
Vaak zijn het mannen die in films achter de vijandelijke linies worden gedropt. Maar is dat wel verstandig? Kunnen meiden dat niet veel beter? Rachel en het testteam zoeken het uit.
«
»
17:30 Kamp Koekieloekie
Het is de laatste dag op Kamp Koekeloekie, maar iedereen is boos op elkaar. Wanneer blijkt dat Frans spoorloos is, raakt Arnold in paniek. Wie moet nu zijn showkostuum maken voor de bonte avond?
«
»
18:00 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is Dierendag en dat is duidelijk te zien in de tent. De bakduo's decoreren dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk.
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas krijgt de opdracht om met een Boeing te vliegen van Amsterdam naar Parijs, zonder enige vliegervaring. Ook krijgt Klaas de kans om een heel bijzonder beroep uit te proberen: Drakentemmer.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Boomhut Battle
De familie Van Bijleveld slaat aan het muiten. Ze zijn de tijdsdruk zat en slopen de klok. Gaat dit helpen om de hut op tijd af te krijgen?
«
»
19:45 Zappsport EK Voetbal 2021
Ron Boszhard volgt het Nederlands elftal op de voet tijdens het EK voetbal. Hij test de sportiviteit van de Oranjehelden met spelletjes en voert bijzondere gesprekken met de spelers.
«
»
20:00 Zapp Your Planet - Plasticjagers
Freek verbaast zich over beloega's, Janouk gaat langs in de statiegeldfabriek, Anne gaat met actievoerders cupcakes verkopen en Anne-Mar krijgt uitleg over hoe je minder plastic kunt gebruiken.
«
»
20:15 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
20:29 Socutera
Het Nationaal MS Fonds maakt onderzoek naar genezing van MS mogelijk, maar is er ook nú voor mensen met MS.
«
»
20:30 Huss
Kati duikt het nachtleven in en wint het vertrouwen van Ella. Deze wijst haar de weg naar de leveranciers. De twee vrouwen komen goed overeen en er ontstaat zelfs een vriendschap.
«
»
22:10 Ali B op volle toeren
De jonge rapper ADF Samski krijgt niet één maar twee artiesten tegenover zich, want Ali koppelt hem aan kleinkunstduo Veldhuis & Kemper.
«
»
23:05 De vlucht van Ronnie
2019 was een cruciaal jaar voor rapper Ronnie Flex. We zien zijn successen maar ook zijn kwetsbare en onzekere kant. Gaat het hem lukken grip op zijn leven te krijgen?
«
»
00:05 Bloedlink
De criminelen Victor en Rico kidnappen miljonairsdochter Laura en terwijl ze wachten op het losgeld begint de onderlinge machtsverhouding steeds meer te verschuiven.
«
»
01:40 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers