TVgids - VTM

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:05 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus knutselt een muizenval en plaatst die in de melkherberg. De kabouter is er zeker van dat de diertjes zullen toehappen als ze de Plopkoek zien. Dat is inderdaad zo.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kwebbel leest een boek over ruimtekabouters. Toch blijft ze aan hun bestaan twijfelen. Maar dan stapt er een ruimtekabouter de melkherberg binnen.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
06:55 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lang Leve Koning Julien
Door een geweldig schilderij van Mort is het hele koninkrijk in rep en roer en kan Julien niet meer de volgende grote kunstenaar worden.
«
»
07:30 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
De familie Croods gaat op vakantie en ontmoet daar de familie Broods, die in een utopische wereld leven. De Croods moeten ontsnappen en de Ahhh! Vallei waarschuwen voordat het te laat is.
«
»
09:10 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
09:35 Loc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Robin en Tom begeven zich naar een bedrijf waar het inbraakalarm is afgegaan. Ze worden er echter opgewacht door een woeste waakhond.
«
»
12:25 Lisa
Mark eist dat Gert zich bij Sean Dhondt excuseert, wat hij met veel tegenzin doet. Sean wil dat Lisa de leiding van de opname op zich neemt. Zij aarzelt echter.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon besluit open kaart te spelen bij VDB. Hij stuit echter op gesjoemel van Mathias en Thomas en doet zo een onthutsende ontdekking die heel wat vragen oproept.
«
»
14:20 Wittekerke
Arne gaat opnieuw werken in De Schorre en hij legt de ruzie met Merel bij. Elke doktert samen met Roos een plannetje uit om de romantiek tussen de twee terug te laten oplaaien.
«
»
15:25 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar, die ervan verdacht wordt een vrouw te hebben vermoord waarvan hij kort voor de moord de levensverzekering heeft gekocht.
«
»
16:20 Speechless
De pogingen van JJ om indruk te maken op de ouders van Izzy mislukken compleet. Hij gooit het dan maar over een ander boeg en gaat alles proberen om een slechte indruk te maken!
«
»
16:45 Spoed
Dokter Luc Gijsbrecht ontdekt een barst in het plafond van zijn nieuwe woning. Omdat de scheur steeds groter wordt, vraagt hij raad aan Anneke.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Lotte brengen een bezoekje aan de baron. Volgens tante Maria ligt de grafzerk van haar grootouders immers plots in zijn tuin.
«
»
18:20 Lisa
Wanneer het fotomodel bij de opnames voor de Tasha-campagne moeilijk doet en er woordenwisselingen ontstaan met Lisa, beslist het meisje te vertrekken.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Simon mag bij Jan blijven wonen, maar hij moet buiten zijn voor het caf opent. Zjef mag dan weer intrekken bij Stefanie, Guido, Hanne en Quinten. Iris heeft opnieuw een hypo.
«
»
20:40 Camping Coppens - Op Weg naar Zweden
Camp Grinsby opent nu heel snel de deuren. De extra hulp van oudste broer Maarten en boezemvriendin Inez met haar man Richard is in deze finale fase meer dan welkom.
«
»
21:40 Alloo in de nacht
Luk bezoekt midden in de nacht wegenwerkers die een nieuwe snelweg aanleggen. Hij gaat ook langs bij Herman Brusselmans, die 's nachts schrijft.
«
»
23:00 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:40 Chicago Fire
De brandweerkazerne reageert op een oproep van meerdere ongelukken op de snelweg. Daar ontdekt Cruz dat zijn vriendin een van de slachtoffers is.
«
»
00:35 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar, die ervan verdacht wordt een vrouw te hebben vermoord waarvan hij kort voor de moord de levensverzekering heeft gekocht.
«
»
01:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:05 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor fknuffel en Victoria Varkenshaas onderzoeken of je de toekomst kan voorspellen.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers