TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Paul ontdekt de waarheid over de dood van Romy. Christoph wil de confrontatie aangaan met Annabelle. Nadja beseft dat ze iets moet verzinnen en vertelt Tim dat ze de zwangerschap wil afbreken.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Dating to Kill
De alleenstaande Jessica en haar achttienjarige dochter Tessa hebben een goeie band. Dat verandert wanneer Tessa een relatie begint met een oudere man.
«
»
16:25 How I Met Your Mother
Ted dreigt betrokken te raken bij zijn allereerste straatgevecht wanneer zijn barman het aan de stok krijgt met enkele lastige klanten.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Ted weigert te geloven dat zijn puberale, onverantwoordelijke zus volwassen is geworden. Hij is bang dat Barney achter zijn kleine zusje aan zal gaan.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Ted en Robin maken voortdurend ruzie sinds ze een flat delen. Robin denkt te weten hoe dit komt. Ze hebben geen seks meer, zoals toen ze samen uitgingen.
«
»
17:50 Modern Family
Claire denkt dat er een mol in het bedrijf zit. Phil en Gloria beschuldigen tante Alice van het stelen van haar befaamde sausrecept. Mitch helpt Luke een meisje uitvragen voor het galabal.
«
»
18:20 Modern Family
Dede staat op het punt te hertrouwen, en Manny overtuigt de familie om per trein naar de ceremonie te reizen. Claire en Mitchell bereiden hun speech voor.
«
»
18:50 Chicago Med
Caroline heeft nieuws dat dr. Charles dwingt tot een serieuze beslissing over hun relatie. Maggie ontmoet het nieuwe vriendje van haar zus.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Nadat Magnum wordt ontvoerd, ontdekt hij dat zijn ex Hannah, die hem en zijn vrienden naar het krijgsgevangenenkamp heeft gebracht, op het eiland is en van plan is een fortuin in goud te stelen.
«
»
20:40 Warcraft
Er heerst vrede in Azeroth, maar de spanning stijgt wanneer de Orks op zoek zijn naar een nieuwe verblijfplaats. De mensheid benadert hen met wantrouwen.
«
»
22:55 Tomb Raider II: The Cradle of Life
Lara Croft gaat diep in Afrika op zoek naar de doos van Pandora voor die in handen valt van een megalomane wetenschapper.
«
»
01:00 Magnum P.I.
Nadat Magnum wordt ontvoerd, ontdekt hij dat zijn ex Hannah, die hem en zijn vrienden naar het krijgsgevangenenkamp heeft gebracht, op het eiland is en van plan is een fortuin in goud te stelen.
«
»
01:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Frank Abagnale doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten. Hij weet zijn slag te slaan in meer dan 26 landen, tot het FBI een internationale klopjacht opent.

'Catch Me If You Can', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio en Tom Hanks, om 20.30 uur bij VTM 3.

Dossiers