TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:05 Moonraker
Een Boeing 747 met een ruimtesonde aan boord is in de Atlantische Oceaan neergestort. Omdat de Britten geen spoor van het toestel terugvinden, wordt geheim agent James Bond op onderzoek uitgestuurd.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Door het onvoorspelbare weer is de Atigun Pass in een ware ijspiste veranderd. De sneeuw valt er met bakken uit de lucht en het risico op lawines is gigantisch groot.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Een krijgster die beweert Xena te zijn, laat haar soldaten een heel dorp uitmoorden.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Jay vindt uitwerpselen van muizen in het huis. Ze vraagt Michael om iemand in te huren die de muizen kan verdelgen. Maar Michael is vastbesloten om het zelf af te handelen. Jay houdt haar hart vast.
«
»
16:40 The Nanny
Fran heeft een afspraakje met een zekere Tony Tattori. Later vreest ze dat hij lid is van de maffia. Fran is doodsbang en durft het niet uit te maken. Maxwell gaat op onderzoek uit.
«
»
17:05 Relic Hunter
In de jungle van Birma zijn de gereputeerde wetenschapster Joan Wyatt en haar team verdwenen.
«
»
18:00 The A-Team
Garber, een tiran die het reilen en zeilen in een kuststadje met ijzeren hand controleert en domineert, zet de toekomst van de stad op het spel door op illegale manier kreeften te vangen.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het seizoen loopt op zijn einde en iedereen zoekt de limieten op om zijn vracht tijdig in Deadhorse te krijgen. Onderweg krijgt Lisa enkele nuttige tips van trucker Jack.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mike vindt het moeilijk om een evenwicht te vinden tussen zijn drang naar 'me time' en het vinden van een gezamenlijke hobby met Vanessa.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 The Mexican
Jerry, een sullige maffiakoerier, krijgt van zijn vriendin Samantha te horen dat ze hem laat zitten als hij geen ander werk zoekt. Toch moet hij in Mexico een antiek pistool, The Mexican, ophalen.
«
»
22:55 The Gifted
Andy komt op voor Rebecca en gaat tegen Reeva in. Lauren doet een belangrijke ontdekking over het onderzoek van dr. Risman.
«
»
23:50 The Chi
Brandon krijgt een nieuwe kans. Kevin en Maisha sluiten vriendschap. Emmett krijgt meer verantwoordelijkheid op het werk. Cruz moet de gevolgen dragen van Ronnies bekentenis.
«
»
00:55 My Wife and Kids
Junior wil niet meer in de garage wonen. Hij is op zoek naar een appartement en vraagt zijn vriend John om het contract mee te ondertekenen bij de makelaar.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers