TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:44 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
07:50 Tijd voor MAX
Te gast: Robèrt van Beckhoven, OG3NE, Getty Kaspers, Ahmad Joudeh, Dez Maarsen en Daniel Dekker.
«
»
08:40 Nederland in beweging
Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen.
«
»
09:00 Ik mis je
Toen Japie, de man van Anja Stolk, een herseninfarct kreeg, bleek er veel meer aan de hand. Binnen een maand overleed hij.
«
»
09:20 Nederland Zingt Dichtbij
Pinksterfeest. De belofte van Jezus is waar geworden. Toen Jezus naar de hemel ging, beloofde Hij de komst van de Heilige Geest, de Trooster.
«
»
09:45 Metterdaad
Artsenechtpaar Willem en Joanne Folmer zorgen in de Congolese bush voor de allerarmsten. In Congo betalen patiënten zelf voor hun zorg (overheidssteun is er niet).
«
»
10:05 Buitenhof
Te gast: Jan van Zanen, Mark van Baal, Maarten Wetselaar, Melanie Schultz van Haegen, Bram van Ojik, Jan Terlouw en Ann Demeester.
«
»
11:10 Luc Tuymans - in het licht van de argwaan
Het werk van de Vlaamse kunstenaar Luc Tuymans is vaak gebaseerd op foto's. Zijn oeuvre verkent onze verhouding tot de geschiedenis en ook ons schijnbare vermogen om die geschiedenis te negeren.
«
»
12:05 Kook mee met MAX
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig.
«
»
12:25 BinnensteBuiten
Een duurzame Spakenburgse watervilla, Alain maakt een vrolijke salade met de moestuinmeisjes en Rob en Astrid genieten van hun zomerse tuin.
«
»
12:55 Politieke Partijen: BBB
Politieke magazine.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:15 Hier zijn de Van Rossems
De Van Rossems varen Kampen binnen in een kogge. Dit schip speelde een grote rol bij de bloei van Kampen in de late middeleeuwen. Een passende entree in een stad die graag meer toeristen zou trekken.
«
»
13:55 Max Maakt Mogelijk - Special
Op drie uur vliegen van Nederland zijn er nog altijd honderden ouderen in Moldavië die geen stromend water hebben. Ze moeten elke dag naar de rivier lopen om daar water te halen.
«
»
14:20 Een nieuwe lente, een nieuw geluid
Een kleurrijke variëteit aan composities komt voorbij: van Mendelsohn 5 en Gershwins Prelude nr. 1 tot filmmuziek van 'Star Wars' en de klassieker Tulpen uit Amsterdam.
«
»
15:15 Blauw bloed
O.a.: Op Paleis Huis ten Bosch vierde koningin Máxima afgelopen maandag in privékring haar vijftigste verjaardag. Ze trakteerde 's avonds op een persoonlijk tv-interview.
«
»
16:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
16:10 Zeg 'ns AAA
Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg.
«
»
16:30 Randland
De buitenwereld ziet een schijnheilig dorp waarin de inwoners zaterdagavond losgaan met rellen en zondagochtend weer vroom in de kerk zitten.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:05 Red Ape: Saving the Orangutan
De afgelopen tien jaar heeft een team deskundigen zich ingezet om de ernstig bedreigde Borneose orang-oetan te redden. Hoe ziet de toekomst eruit en is er nog hoop voor de orang-oetan?
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:10 Noord-Zuid-Oost-West
Een eeuwenoud landgoed dat al generaties lang familiebezit is, waar je geboren en getogen bent en waar al je voetstappen liggen, dat wil je koste wat kost in stand houden.
«
»
18:50 BinnensteBuiten
Marcel en Rowita wonen in een duurzame paradijsje in Drenthe, Ramon maakt salade met gerookte zalm en boswachter Marieke bezoekt de Hondsbossche Duinen bij Petten.
«
»
19:25 Typisch Harderwijk
D-day voor Gerrit: zijn Lego-expositie vindt vandaag plaats. Maar komen er ook gasten? En op het Veluwemeer ontpopt Bernard de botenbouwer zich ook als een uitstekende scheepskok.
«
»
20:00 Rail Away
Het station van Stockholm Centraal is het grootste station van Zweden en met zo'n 220.000 passagiers per dag het drukste van heel Scandinavië.
«
»
20:30 De roze revolutie
Wat betekenen al die letters LHBTQIA? En is het wel nodig om zo de nadruk te leggen op dat ene aspect van je identiteit? Michiel van Erp gaat in op de noodzaak van het benoemen wie je bent.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Pointer
De anorexiazorg in Nederland loopt over. Het aantal jongeren met een eetstoornis lijkt sinds corona fors toegenomen, maar op een behandeling moeten de jongeren vaak maanden wachten.
«
»
22:40 Kruispunt
Pelgrims vertellen over hun zoektocht naar bezinning, stilte en nieuwe inzichten. Dit jaar bestaan de zusters Clarissen in Megen 550 jaar. Iris is op zoek naar nieuwe inspiratie.
«
»
23:15 #Dorhout - op leeftijd in Nederland
Drie maanden was het verpleeghuis gesloten. Al die maanden mocht regisseur Wilberry Jakobs haar moeder niet bezoeken. Wat brengt de coronacrisis aan het licht over ouderen, ouderenzorg en oud zijn?
«
»
00:00 Andries
Toen Annemarie Six-Wienen 22 jaar was, verloor ze haar vriend. Na een lange periode van rouw vond ze een nieuwe liefde. Ze trouwde, maar een half jaar later overleed haar man.
«
»
00:25 De Nachtzoen
In ieder mens kan van alles opgekropt zitten dat wringt. Een zware koffer die je elke dag met je meesleept. Mark Hage, schrijver en spreker, besloot 'm open te maken en te ontdekken wat erin zit.
«
»
00:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
01:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers