TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 De Zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
06:00 De Dagschotel
Dominique Persoone - Kabeljauwhaasje in panade van tuinkruiden
«
»
06:05 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
06:50 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
07:15 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
07:40 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
08:00 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
08:25 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijjjk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
08:50 Nuances
Thierry Theys combineert vandaag de heerlijke langoustine met de smaak van een van de meest fijne stukjes ham: de Pata Negra.
«
»
09:20 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
09:40 Peppe e Carluccio
Njam-chef Peppe Giacomazza maakt kennis met zijn grote voorbeeld Antonio Carluccio, de peetvader van de Italiaanse keuken.
«
»
10:10 Het Weekmenu - reeks 2
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
10:55 Het Weekmenu - reeks 2
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
11:40 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
12:00 De Dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
12:15 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke, Noah en Zenna gaan op de Italiaanse toer en maken twee vitamienenbommetjes: een pasta boordevol groenten en een hele originele pizza met enkel fruit. Buon appetito!
«
»
12:30 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
12:50 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
13:15 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
13:50 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
14:20 De Wereld op je Bord
Wokken is populair, maar het vraagt behalve een hevig vuur, ook kennis van de zogenaamde woktechniek. Hanne probeert het zelf uit samen met chefkok Chuck.
«
»
14:40 Het Weekmenu - reeks 2
Gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
15:15 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
15:40 De Dagschotel
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
15:50 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
16:20 Culinair Thailand
Roger werd een 3-tal jaar geleden voor het eerst gevraagd om te koken tijdens het world Gourmet Festival in het Four Seasons hotel in Bangkok. Sindsdien keert hij regelmatig terug om er te koken.
«
»
16:40 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers - Visbouillon / Roger van Damme - banketbakkersroom / Jan Buytaert - Snelle hap / Dominique Persoone - Pindakaas.
«
»
17:05 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Moerman Lore maakt een gerechtje dat ook in haar restaurant op de kaart staat: burrata met basilicumolie, hazelnoten, abrikozen en gebrande ui.
«
»
17:55 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag heeft chef Johan Segers een traditioneel Vlaams gerecht in gedachten: varkensgebraad.
«
»
18:15 Roger van Damme: Bakken
De wieken van de bakkersmolen in Essen draaien weer op volle toeren. Dat wil zeggen dat Roger van Damme er staat te bakken. Vandaag steekt hij er koekjes voor bij de thee in de oven.
«
»
18:30 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
19:05 Peppe's Pizza
Peppe pakt vandaag uit met een verrassende pizzavorm: de pizza ruotolo. Ruotare betekent draaien en dat is ook wat Peppe doet met de pizza: oprollen en nadien in schijfjes snijden.
«
»
19:10 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
19:35 BBQ vanavond?!
Pizza baguette / Inktvis / gevulde bloemkool.
«
»
19:55 De Dagschotel
Jan Buytaert - Lamsgehakt in de oven met bonen.
«
»
20:15 10 jaar njam!, 10 vragen voor...
Vandaag beantwoordt Peppe Giacomazza de tien hamvragen.
«
»
20:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart! Hij geeft "buzze" en maakt mooi binnen de tijd een gepaneerde grietbot klaar met een frisse mosterdvinaigrette en salade.
«
»
21:05 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
21:25 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
22:00 Roger van Damme: Desserts
Bij mascarpone, het centraal product van vandaag, denken de meeste meteen aan tiramisu. En gelijk heb je! Roger maakt vandaag zijn variatie op dit wereldberoemde én ongelooflijk geliefde dessert!
«
»
22:15 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
22:45 De Dagschotel
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
23:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus.
«
»
23:20 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
23:35 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
23:55 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»
00:40 De Wereld op je Bord
In deze aflevering van De wereld op je bord mag het spicy! Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne
«
»
01:00 Soep!
Currysoep met mosseltjes (Lady Curzon ) / Cacaosoep
«
»
01:15 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat en dat kan je vandaag goed merken.
«
»
01:40 Vlaanderen Kookt
Bij Angèle staat er vandaag een Belgisch topproduct op het menu: grondwitloof, maar dan wel met een exotische toets.
«
»
01:55 Tot op de graat
Johan Segers werkt met een gevaarlijk visje uit de Noordzee, de pieterman.
«
»
02:15 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
02:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man die de Noordzee draagt in zijn hart: Desmidt Bart! Hij geeft "buzze" en maakt mooi binnen de tijd een gepaneerde grietbot klaar met een frisse mosterdvinaigrette en salade.
«
»
02:55 Hollyfood
Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
«
»
03:15 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
03:45 Roger van Damme: Desserts
Bij mascarpone, het centraal product van vandaag, denken de meeste meteen aan tiramisu. En gelijk heb je! Roger maakt vandaag zijn variatie op dit wereldberoemde én ongelooflijk geliefde dessert!
«
»
04:00 Nuances
Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.
«
»
04:25 De Dagschotel
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
04:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een chef die bulkt van de vakkennis: Bert Meewis! Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus.
«
»
05:00 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
05:15 Ellemieke's KIDchen
Kinderen en vis zijn niet altijd een goede match. Ellemieke toont met dit favoriete gerecht van Zenna hoe je kinderen op een leuke manier vis kan laten eten.
«
»
05:30 Het Weekmenu - reeks 2
Steak fiorentina met ovenaardappeltjes en slaatje // Gebakken makreel met groentenwok en gebakken rijst // Gehaktbroodje met krokant gebakken bloemkool en aardappeltjes // Veggie Ravioli gegratineerd
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.

'The Dark Knight', film uit 2008 met oa. Christian Bale en Heath Ledger, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers