TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Police Interceptors
Lisa en Jim rijden door het pikkedonker in het spoor van een 4x4. De verdachte lijkt het landelijke Nottinghamshire als zijn broekzak te kennen, en zijn terreinwagen verdwijnt langzaam uit het zicht.
«
»
15:15 Police Interceptors
In Nottingham achtervolgen de agenten een man die zijn contactverbod heeft verbroken. Telkens opnieuw slaagt de man erin om de spijkermat te ontwijken en zijn vluchtpoging voort te zetten.
«
»
16:10 Married ... With Children
Nadat Al besloten heeft dat hij geen autoverzekering meer nodig zal hebben, belandt Bud in een verkeersongeluk. De twee willen de andere bestuurder graag aanklagen, met Marcy als getuige.
«
»
16:35 Married ... With Children
Het softballteam van Al besluit dat hij op de bank plaats moet nemen, ten faveure van een jongere, en meer talentvolle speler.
«
»
17:05 MacGyver
De dappere MacGyver is gedwongen het uiterste op te zoeken van zijn vele trucs en unieke ontsnappingsmethoden als wrede rovers miljoenen dollars in een geldwagen buitmaken en hem gijzelen.
«
»
18:05 Police Interceptors
Een gestolen Renault duwt een ton op de verkeerde rijstrook en onderscheppers Ky en Lee laten hem niet uit het oog. De verdachte verliest de macht over het stuur en rijdt tegen een lantaarnpaal, waarna hij er te voet vandoor gaat.
«
»
19:00 Parking Wars
In Philly proberen twee dames hun auto terug te krijgen nadat deze tijdens een nachtje uit werd weggetakeld. Ondertussen plaatsen Garfield en Sherry wielklemmen bij overtreders.
«
»
19:30 Court Cam
Een rouwende vader doet een wanhopige poging om de moordenaar van zijn dochter aan te vallen, een rechter trekt zijn mantel uit om een weerbarstige beklaagde te onderwerpen en een beklaagde probeert zijn weg naar een lichtere straf te zingen.
«
»
20:00 'Allo 'Allo!
René organiseert een verjaardagsfeestje voor kolonel Von Strohm. Het communistische verzet pakt kolonel Von Strohm en kapitein Gerring op. Het waardevolle schilderij wordt teruggestuurd met het vervalste exemplaar.
«
»
20:35 Flodder in Amerika!
Het gemeentebestuur stuurt de familie Flodder voor een uitwisselingsprogramma naar de Verenigde Staten. De Flodders zien dit wel zitten. Dan worden de Flodders echter verwisseld met de Russische delegatie voor een medisch congres.
«
»
22:45 Inside The Force: 24/7
Agenten Jess Hellawell en Simon Berger gaan op zoek naar een man die verdacht wordt van aanranding en stalking. Ze hopen hem zo te pakken te krijgen voor hij een nieuw slachtoffer kan maken.
«
»
23:40 Cheers
Sam en Diane regelen voor elkaar een perfecte date met een ideale partner. Terwijl Diane haar opdracht serieus neemt en voor een prachtige dame zorgt, gelooft Sam dat Diane een spelletje speelt en nodigt hij een vreemdeling uit om haar date te zijn.
«
»
00:10 Cheers
Sam schrijft Diane, zonder haar medeweten, in voor de Miss Boston Barmaidverkiezing. Diane is woedend en besluit om dan maar tijdens de verkiezing uiting te gevan aan haar feministische ideeën.
«
»
00:40 Police Interceptors
Een gestolen Renault duwt een ton op de verkeerde rijstrook en onderscheppers Ky en Lee laten hem niet uit het oog. De verdachte verliest de macht over het stuur en rijdt tegen een lantaarnpaal, waarna hij er te voet vandoor gaat.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers