TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Grantchester
Geordie wordt opgeroepen om een inbraak in een informaticalabo te onderzoeken. Wanneer de directeur van het labo in elkaar stuikt en overlijdt aan kwikvergiftiging, vermoedt Geordie kwaad opzet.
«
»
03:25 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
04:15 Midsomer Murders
Het winnen van een wedstrijd voor het `perfecte dorp' wordt bemoeilijkt door de moord op een dief die in het dorp actief was. De man is met een hooivork doodgestoken en de inwoners van het dorp zijn bang.
«
»
05:10 Midsomer Murders
Het winnen van een wedstrijd voor het `perfecte dorp' wordt bemoeilijkt door de moord op een dief die in het dorp actief was. De man is met een hooivork doodgestoken en de inwoners van het dorp zijn bang.
«
»
06:00 Father Brown
De vriendschap van Father Brown met meesterdief Hercule Flambeau wordt op de proef gesteld wanneer Flambeau verdacht wordt van moord. Hoofdinspecteur Sullivan komt langs om Father Brown te waarschuwen dat Flambeau voortvluchtig is.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Een waarneming van de mysterieus vermiste Baron Battenberg brengt de pers en de politie in rep en roer. Vastbesloten om de feiten boven water te krijgen, gaan Ruth en Sam undercover in het Pranayama-retraitehuis.
«
»
07:55 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op een voormalige bewoner van een kindertehuis. Ondertussen legt Marlon zijn brigadiersexamen af en maakt Selwyn voor het eerst kennis met zijn dochter.
«
»
08:55 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de moord op een golfer en raakt daarbij volledig in de ban van de sport.
«
»
09:55 Joanna Lumley's Silk Road Adventure
Joanna volgt de oude zijderoute van de Zwarte Zee naar de Kaspische Zee, door Georgië en Azerbeidzjan en maakt kennis met de contrasterende identiteiten van deze twee voormalige Sovjetstaten. In Azerbeidzjan maakt ze een traditionele zijden sjaal.
«
»
10:50 Antiques Roadshow
Het team is terug in Aston Hall in Birmingham. De experts bespreken onder andere Wind in the Willows-beeldjes, memorabilia van een Aston Villa-voetballer en voorwerpen van een legendarische bergbeklimmer.
«
»
11:55 Granite Harbour
Terwijl de zoektocht naar Isla wordt opgestart, gaat Lindo verder met het onderzoek naar de moord op Clellan. Het team wordt verrast door een onverwachte bezoeker op het bureau, met een opzienbarende arrestatie tot gevolg.
«
»
13:05 Agatha Raisin
Vlak nadat Olivia ingaat op Agatha's aanbod om de spookverschijnselen op Ivy Hall te onderzoeken, wordt ze dood aangetroffen. Agatha en James hebben nu een echt moordmysterie om op te lossen.
«
»
14:05 The Madame Blanc Mysteries
Jean heeft vrienden uit Engeland op bezoek in Sainte Victoire - een bevriende antiekhandelaar en zijn nieuwe echtgenoot die op huwelijksreis zijn. Tijdens het bezoek blijkt dat het stel door iemand wordt gevolgd.
«
»
15:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die tijdens de reconstructie van een schietpartij in het dorpje Ford Florey doodgeschoten is.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die tijdens de reconstructie van een schietpartij in het dorpje Ford Florey doodgeschoten is.
«
»
16:55 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Silk Road Adventure
In Iran bezoekt Joanna de steden waar de ideeën en filosofieën van het Perzische Rijk zijn ontstaan en verspreid zijn via de zijderoute. Ze begint haar reis in de hoofdstad, Teheran en eindigt haar etappe in het bijzondere Persepolis.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Fiona en het team zijn in Dyffryn Gardens vlak bij Cardiff. De experts bespreken onder andere een scheepskist van de Empire Windrush, een klok die op lucht loopt en een enorme Clarice Cliff-collectie.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Na de brute elektrocutie van een oude man vermoedt Murdoch dat er een zwarte weduwe in het spel is. Crabtree ontmoet Lucy Maud Montgomery tijdens een van zijn beroemde schrijfcursussen.
«
»
21:00 The Marlow Murder Club
Gepensioneerd archeoloog en kruiswoordpuzzelaar Judith Potts gelooft dat er een wrede moord is gepleegd in het slaperige stadje Marlow. Wanneer de politie weigert haar te geloven, start ze zelf een onderzoek met twee onwaarschijnlijke vrienden.
«
»
22:00 DCI Banks
De zaak wordt persoonlijk voor Banks en het team als Kevin Templeton het tweede slachtoffer van de moordzaak wordt. Voor Banks komt het onderzoek naar de moord op Hayley Daniels daarmee weer terug bij af.
«
»
23:00 Silent Witness
Het team probeert de waarheid achter een sterfgeval te achterhalen en vraagt zich af of de zaak verband houdt met het eerder gevonden lichaam. Ondertussen brengt het onderzoek van DI Torres onverwachte zaken aan het licht.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Kapitein Bernier is op zoek naar fondsen voor zijn expeditie naar de Noordpool. Tijdens een diavoorstelling van zijn laatste reis, verschijnt op sommige ervan de inscriptie 'Assassin'.
«
»
00:50 Catch Me a Killer
Chris en AJ arresteren de man die brieven naar de pers heeft geschreven. Micki krijgt haar vuurdoop met de autopsie van Joey Adamse, en de zaak begint zijn tol te eisen van AJ.
«
»
01:40 Father Brown
Een nieuwe dirigent zorgt voor een gebrek aan harmonie in de parochie, en zelfs tot moord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers