TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Bij Walter in Frankrijk maakt een tantrische dame haar entree en zij zet de boel meteen op stelten. In Zweden arriveert een derde dame voor Bram. In Portugal verbaast de extravagante Tom zich over Marians wereld.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Ontwerpers werken samen met enkele van de meest getalenteerde accessoireontwerpers van New York City. Elk samenwerkend duo wordt uitgedaagd om een gecoördineerde unieke look en een nieuw accessoire te creëren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 MasterChef Australië
Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kooktalent aan de juryleden en wereldberoemde chefs. Zij zullen bepalen wie zich uiteindelijk MasterChef van Australië mag noemen.
«
»
14:00 Project Runway
De ontwerpers moeten in paren innoverende avant-garde-looks creëren en daarbij een van de meest trendy en ingewikkelde materialen, namaakbont, benadrukken. Billy Porter, het icoon van de moderne avant-garde mode, is de gastjury.
«
»
15:05 Achter gesloten deuren
Omdat relaties op de werkvloer altijd ingewikkeld zijn, hebben Arjen en Monique dit geheim gehouden. Maar nu is Monique erachter gekomen dat dit niet het enige geheim is binnen hun relatie.
«
»
16:00 B&B zoekt Lief NL
Leendert bloeit helemaal op door de aanwezigheid van de energieke Susanne. In Spanje heeft Joy zijn handen vol aan maar liefst vier meiden tegelijk. Bij Walter in Frankrijk stroomt het over van negatieve energie.
«
»
17:15 De Pfaffs
Dobermann Angie krijgt vrouwelijk gezelschap, maar of ze echte vriendinnen gaan worden valt nog te bezien. Kenji is druk in de weer met zijn nieuwe hamster en zijn nieuwe konijn. Ook de dag van Jean-Marie staat helemaal in het teken van dieren.
«
»
17:55 Home and Away
Felicity onderschept Tane na een trainingssessie met Harper en bezorgt hem een doos met waardevolle spullen. Kirby trekt vol enthousiasme naar Justin om wat plannen voor Lyrik te bespreken.
«
»
18:25 Blind Getrouwd UK
De huwelijksklokken luiden opnieuw als een ander stel het onbekende instapt en meedoet aan het experiment. Terug in de appartementen zetten de getrouwde stellen tijdens de Schoonfamilieweek de deur open voor enkele bekende gezichten.
«
»
19:00 Darts
De wereldtop in het darts verzamelt voor een nieuw rondje darts op topniveau. Vanavond staan de volgende acht wedstrijden uit de eerste ronde (best of 3 sets) op het programma.
«
»
00:00 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Krakers hebben een kerk overgenomen en weigeren het terrein te verlaten. Een huurder in Harrow heeft problemen met een terughoudende verhuurder en een andere huurder is nog veel geld schuldig.
«
»
01:00 Blind Getrouwd UK
De huwelijksklokken luiden opnieuw als een ander stel het onbekende instapt en meedoet aan het experiment. Terug in de appartementen zetten de getrouwde stellen tijdens de Schoonfamilieweek de deur open voor enkele bekende gezichten.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers