TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek dansende tomaten in de serre in de tuin, een toverpop aan de muur van de slaapkamer en zie hoe Boekenjongen brood roostert door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Het vogeltje Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten en alle kinderen fluiten mee.
«
»
06:10 Simon
Op school strijden kinderen in touwtrekken. In een team met Sophie en Olivia verliest Simon van het team van Ferdinand. Hij moppert, Ferdinand dacht dat hij het beste team ooit had.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:30 Odo
Een assistent-kampleider moet snel, eerlijk en behulpzaam zijn. Odo vindt dat hij dit allemaal kan, maar hij moet de grotere vogels zien te verslaan om deze positie te kunnen verkrijgen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Een gewone dag op school wordt op zijn kop gezet wanneer Gus een stofzuiger ontdekt.
«
»
06:40 Monty & Co
Wanneer een klant een kapotte klok terugbrengt naar Monty en Co, is Monty zeer verontwaardigd. Eddie repareert het voorwerp en de klant gaat blij weg. Eddie en Gabriella proberen Monty te helpen door te doen alsof zij klanten zijn.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De slimme muizen Hortensia en Polka winnen altijd het kennisspelletje. Dat komt vast door hun dikke encyclopedie die ze elke dag bestuderen. Edmund en Luzie ontdekken dat niet alles in het boek waar is.
«
»
07:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory kan niet wachten om bij Bibi en Bobbie te gaan logeren. Maar als hij bij de twee aankomt, is alles anders. Ineens voelt hij zich niet meer op zijn gemak en wil hij terug naar thuis.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Chaos in het busje. Samson heeft zijn speelgoed niet opgeruimd. Marie legt enkele regels vast.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt een pakketje dat bij haar geleverd wordt voor Florentine stiekem open en ontdekt dat het een keukenrobot is, die ze al zolang wil. Ze kan zich niet bedwingen en wil hem gebruiken, maar laat hem per ongeluk vallen.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Slippy en Madhu stranden op een van de manen van Jupiter. Als Madhu vast vooruit gaat naar Ella blijkt dat Slippy hulp nodig heeft, maar Madhu is vergeten op welke maan ze waren. Door middel van eliminatie weten ze Slippy toch te vinden.
«
»
07:45 De Smurfen
Knutselsmurf vindt een camera uit zodat Schildersmurf portretten kan maken van de Smurfen.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior wil meedoen aan een wedstrijd om het prestigieuze ecolabel te winnen. Het elektriciteitsverbruik in het hotel moet dus tot een minimum beperkt worden.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
De bouw van een standbeeld van Labienus beledigt de Gallische eer en blokkeert de doorgang naar de bakkerij. Voor Asmatix is dit onverdraaglijk. Door een Voldenuix-drankje te gebruiken om het standbeeld te vernietigen, geeft de oude duif het leven.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Shirley probeert een manier te bedenken waarop Shaun een spannend leven kan leiden. Het enige obstakel is de rest van de kudde.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary laat een heleboel clips zien van huisdieren die allemaal behoorlijk goed kunnen vangen, terwijl Dora de hond een paar nieuwe trucjes uitvoert die haar beste vriend haar geleerd heeft.
«
»
08:35 Zotte dieren
Rat heeft haar stuiterbal meegenomen voor zijn vrienden. Er is een kat die vuilnis opraapt.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Er wordt gekeken naar een blokpuzzel van een chimpansee en een origami windmolen. Boekenmeisje maakt en bespeelt een gitaar door te toveren.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
De kinderen oefenen hun dansnummers voor de talentenjacht op school. Lou en Sophie kunnen heel goed dansen, maar Ferdinand en Simon zijn zo onhandig dat ze vallen aan het einde van hun act.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
09:30 Odo
De kampeerders vinden dat Odo schattig en grappig is, maar hij wil eng zijn. Odo wordt geholpen door een zachtaardig muisje, zodat hij de andere kampeerders de stuipen op het lijf te jagen.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu en Barnaby vinden een kartonnen doos maar worden het niet eens over hoe ze ermee gaan spelen.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu, Eddie, Slak, Monty, Gabriella hebben allemaal problemen. Mevrouw Rainey biedt haar hulp aan dus vormen ze een rij om met haar te praten en op een of andere manier eindigt Monty steeds achteraan in de rij.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Harriet en Polka nodigen Edmond, Lucy en Mitzi uit voor een logeerpartijtje, maar leuk is het niet.
«
»
10:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Als Cory verantwoordelijk wordt voor de verkeersveiligheid van zijn klas, schaft hij simpelweg alle regels af. Maar na een korte tijd komt hij erachter dat die regels er niet voor niets zijn.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil graag eens in de plaats van Marie in het ijssalon staan, want dan kan hij de nieuwe pet van Marie opzetten. Hij doet alsof hij zijn benen heeft gebroken en vraagt Marie om hem te vervangen als turnjuf.
«
»
10:30 Tik Tak
Er is een fanfare die een fornuis onthult en een spelletje memory met een maki. Boekenjongen maakt een bal door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen met een muziekmeter terwijl ze zingen. Een pinguin springt rond op ijsschotsen. Bumbina maakt ondertussen een toren met ballen. Zazati tovert zonnebloemen, terwijl Suzu een act doet met een citroen.
«
»
10:40 Simon
Simon, Gaspard en opa en oma gaan naar een meer om te baden, maar het pad is te stijl voor Gaspard.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
11:00 Odo
Odo wil vliegeren, maar de kampleider heeft een knutseldag gepland omdat het erg hard waait. Er komt echter een indringer het kamp binnen. Odo en Doedel moeten een vlieger en wat knutselwerkjes gebruiken om de rest te redden.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Gus raakt van streek wanneer hij zijn raket niet kan afmaken zoals hij had gepland.
«
»
11:10 Monty & Co
Monty wil zijn slaapkamer laten zien aan Slak, maar hij wil dat ze daar snel naar toe gaan. Het wordt al gauw een spelletje voor de anderen om ervoor te zorgen dat Slak zelfs nog langzamer gaat.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmondo en Lucy lopen weg van de kastanjeboom om een prachtige regenboog te bewonderen, maar op de terugweg worden ze verrast door een dichte mist. Het duurt niet lang voordat de twee welpen verdwaald zijn in het hart van het bos.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje Chrissy wil alles nadoen wat hij doet. Terwijl ze elke beweging van hem kopieert, wordt hij ongeduldig. Maar hij moet begrijpen dat na-apen soms de beste manier is om te leren.
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma houdt veel van haar grote hond Bassa. Bassa is niet alleen een goede vriend, maar ook een goede wachthond. Vandaag speelt Casper bij Emma en in de tuin gooien ze Bassa een bal toe. Bassa springt over het hek en loopt weg.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie is veel aan het gamen. Samson vindt dat Marie eraan verslaafd is. Marie zal eens bewijzen dat ze een hele dag zonder gamen kan. Ze gaat viool spelen. Samson vindt dat een goed idee. Maar stiekem heeft Marie andere plannen.
«
»
12:00 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Maggie moet gerepareerd worden, dus Ella, Slippy en Madhu gaan op pad om palladium te vinden.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Als ze het experiment van hun moeder kapot maken moeten Ella en Tilly op zoek naar nieuwe diamanten. Dat blijkt een erg gevaarlijke missie. Maar het lukt ze, en onderweg leren ze dat verschillende materialen verschillende smeltpunten hebben.
«
»
12:30 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix draagt een magisch poeder, raakt ermee bedekt en verandert in een marmeren standbeeld in de lucht. Hij valt op het hoofd van Labienus, die ijlt en hem voor een afgezant van de goden aanziet wanneer hij beseft dat het beeld geluiden maakt.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Onbedoeld raakt Marina Zig, die zijn kunstgebit verliest en een zachte, ongevaarlijke mond overhoudt. De zeemeermin voelt zich verantwoordelijk en biedt hem allerlei soorten kunstgebitten aan, maar Sharko gooit alles van zich af.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Het feest dat georganiseerd is door Zouks ouders lijkt de buurman niet te bevallen, die hen beveelt met die rituelen te stoppen. De kleine heks, met toestemming van haar ouders, nodigt de buurvrouw thuis uit.
«
»
13:40 Presto's magische school
Nica kan onzichtbaar worden nadat ze een truc vindt in Truman. Terwijl ze incognito door het landhuis loopt, komt ze erachter dat haar vrienden problemen hebben. Ze besluit hen te helpen zonder dat ze zich hiervan bewust zijn.
«
»
13:50 Coop Troep
De eigenaar van Albert wil dat hij gewicht verliest door te oefenen op zijn hamsterwiel, dus Billy en Jo besluiten om het wiel gemakkelijker te gebruiken te maken. Hierdoor schiet Albert echter door het raam.
«
»
14:00 Nachtwacht
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Zing met een melodieuze hond en ontmoet een huisdier dat een sprongetje maakt voor zijn frisbee.
«
»
14:30 Zotte dieren
Met een kat die dol is op apporteren en honden die het heerlijk vinden om over de sneeuw te glijden.
«
»
14:40 De Smurfen
Smurfin probeert aan de smoorverliefde Bolle Gijs te ontsnappen, maar dat valt nog niet mee.
«
»
14:50 Rox
Iemand heeft het gemunt op de kandidaten van de nationale missverkiezing. Er is al een aanslag gepleegd. Team ROX krijgt de opdracht de misskandidaten te beschermen en te zorgen dat de missverkiezing vlekkeloos verloopt.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
15:30 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
15:55 Zouk
Door een spreuk van Zouk keert Merlijn terug naar zijn slechte versie. Zijn doel is om zijn krachten terug te krijgen zodat hij alle tovenaars kan elimineren.
«
»
16:05 Abraca
Het magische horloge van het Witte Konijn is kapot en hij wil het graag laten repareren.
«
»
16:30 Presto's magische school
Om indruk te maken op Lorenzo, lokt Vincent Lisa in de val en chanteert hij haar. Of hij meldt dat ze de regels gebroken heeft, of ze is zijn assistent voor een week. Lisa accepteert zijn voorstel, maar Vincent maakt misbruik van de situatie.
«
»
16:45 Coop Troep
Er zit een monster in de riolen. Terwijl Billy en Clive een plek zoeken om Cornelius onder te brengen, proberen Flo, Maggie en John op het monster te jagen.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De boer heeft een 3D-televisie gekocht en vraagt Bitzer om de tv klaar voor gebruik te maken. Het driedimensionale aspect blijkt overweldigend te zijn.
«
»
17:05 Spring
Roger en Arlette maken zich klaar voor hun huwelijk in Spring. David moet voor de trouwringen zorgen. Emma is enorm zenuwachtig en weet niet of ze wel een toespraak durft te houden op het huwelijk.
«
»
17:30 Spring
Xavier en Jorre amuseren zich op radio Spring. Roger en Arlette maken alles klaar om op huwelijksreis te vertrekken. De Springers moeten optreden op een bruiloft, maar ze komen in een vreemde situatie terecht.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
De gevlekte ringslang is de grootste slang van België, en Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, dus proberen de schijtluizen te ontdekken wat de slang dan wel doet.
«
»
18:20 Nachtwacht
Vladimir wil Wilko uit het team zetten. Keelin en Wilko begrijpen daar niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg hebben, en Keelin op haar beurt Vlad. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De verkiezingsstrijd wordt hard gespeeld. Pedro hackt het digitale dagboek van Soekie. Hij zoekt zaken die ze fout heeft gedaan in het verleden. Die wil hij naar buiten brengen om haar imago te schaden. Soekie weigert om hetzelfde te doen met Pedro.
«
»
19:00 De Hoppers
Daria is altijd tweede op het examen fysica. Dit jaar wil Daria er verandering in brengen. Arno daarentegen besluit het gewoon rustig aan te doen.
«
»
19:20 Spellbound
Cece ontdekt dat Mia door de Mystics is meegenomen en moet haar ontluikende magische krachten gebruiken om haar te bevrijden voordat het te laat is. Lola en Amy proberen Ginger ervan te overtuigen hun krachten terug te geven.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Dertigers
Oma's diagnose weegt nog zwaar door op Sami. Ook bij zijn vrienden voelt hij zich buitengesloten. Marvin twijfelt of hij Nele de waarheid moet vertellen. Jonas en Laura gaan naar de fertiliteitsarts.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers