TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 The Devil Wears Prada
Andy wordt na haar studie de assistente van de duivelse eindredacteur Miranda Priestly. Andy betwijfelt of ze hier wel heelhuids uitkomt.
«
»
16:10 Parks and Recreation
Leslie en haar commissie proberen steun te krijgen voor het bouwen van het park. Tom gebruikt vreemde methodes om te rekruteren.
«
»
16:35 Crossing Jordan
Jordan reist naar Los Angeles in de hoop de moordenaar van haar moeder op te sporen. Garrett waardeert de nieuwste toevoeging aan zijn afdeling, Dr. Elaine Duchamps.
«
»
17:45 Superstore
Amy grijpt een promotiekans met beide handen aan, maar stuit dan op een manager die haar niet moet. Jonah en Mateo helpen Glenn, terwijl Garrett en Cheyenne het een dag zonder mobiel proberen te doen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly vraagt Barry en Erica om hulp om Adam te leren assertiever te zijn. Murray wil een betere vriend zijn als hij hoort dat Vic niet het idee heeft dat hij hem in vertrouwen kan nemen.
«
»
18:45 The Simpsons
Bart verpest een begrafenis en wordt naar een therapeut gestuurd. Die suggereert dat hij moet gaan drummen om zijn energie kwijt te raken en als Bart veel talent blijkt te hebben wordt Lisa jaloers.
«
»
19:15 The Simpsons
Marge wordt goed in houtbewerking en Homer doet alsof het allemaal zijn werk is omdat de mannen toch niet geloven dat een vrouw dat zou kunnen. Bart en Skinner komen erachter dat ze allebei allergisch zijn.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een terminaal zieke gevangene ontsnapt uit een ziekenhuis en is vastbesloten om een oude rekening te vereffenen voordat hij sterft. Nichelle wordt geconfronteerd met een levensveranderende gebeurtenis die haar relatie met Hondo beïnvloedt.
«
»
20:35 Red Light
Evi en Sam verhoren Esther over Eric. Sylvia maakt met de politie een plan om Ingmar op heterdaad te betrappen. Evi en Gust komen nader tot elkaar en lijken even weer een gelukkig gezin.
«
»
21:35 Red Light
Esther zoekt opnieuw contact met Sylvia. Evi besluit Veronique te volgen. Sam komt erachter wat Veronique op de avond van de verdwijning van Eric deed. De politieactie staat op het punt te beginnen als Sylvia overvallen wordt door twijfel.
«
»
22:30 Snowpiercer
De twee treinen proberen elkaar te slim af te zijn, waardoor Layton en Wilford in een kat-en-muisspel belanden. Layton vraagt de overlevende om een gunst.
«
»
23:25 Condor
Mae wordt gekweld door aanhoudende vragen rond de dood van haar man. Caleb vertelt Joe over zijn CIA-bron. Joubert en Boyd kruisen paden bij Kathy's huis en maken een kritische ontdekking.
«
»
00:20 S.W.A.T.
Een terminaal zieke gevangene ontsnapt uit een ziekenhuis en is vastbesloten om een oude rekening te vereffenen voordat hij sterft. Nichelle wordt geconfronteerd met een levensveranderende gebeurtenis die haar relatie met Hondo beïnvloedt.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers