TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Stargate SG-1
Tijdens een handelsmissie wordt kolonel Mitchell valselijk beschuldigd van moord. Hij kan zich herinneren dat hij de moord pleegde dankzij een technologie die herinneringen in iemands geheugen plaatst.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 All New Traffic Cops
De dagelijkse werkzaamheden van de politie van North Yorkshire. Jaarlijks zijn er ongeveer 60.000 mensen op de vlucht voor de politie. Het bestrijden van de misdaad betekent voor de politie vaak snelle achtervolgingen.
«
»
15:15 All New Traffic Cops
Alex en Jason achtervolgen te voet een bende verdachte tieners door een woonwijk.
«
»
16:10 MacGyver
De zwaargewonde MacGyver komt terecht in het door de Sovjet-Unie gedomineerde Afghanistan en raakt bevriend met een Afghaanse jongen die hem mee naar huis neemt zodat hij daar kan herstellen, maar die kans krijgt MacGyver wellicht niet.
«
»
17:10 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt geconfronteerd met een vriend uit het verleden.
«
»
18:05 Airwolf
Tijdens een poging om een door gevangenschap getraumatiseerde agent te helpen, ontdekt de bemanning een complot om een vermiste gevechtshelikopter te verkopen.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
Agent Matt sluit zich aan bij een snelle achtervolging van een gezochte man in twee provincies.
«
»
20:00 Superstaar
Deze week mag opnieuw één van de groten der aarde het publiek vermaken met een goed vertelde mop. Het is de beurt aan Martin Luther King. En ook Piet Huysentruyt, Koen De Bouw, 'Vinger aan de Poot', 'Matroesjka's' en 'Zone Stad'.
«
»
20:35 Driven
Racekampioen Beau Brandenburg krijgt met de komst van de jonge Jimmy Bly een moeilijke tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. Joe Tanto, een renner wiens carrière vroegtijdig stopte, krijgt de opdracht Jimmy klaar te stomen voor de strijd.
«
»
22:40 Helicopter ER
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die is aangereden door een bus.
«
»
23:40 Narcos
Door een ongeval in New York wordt Chepe bijna ontmaskerd. Jorge neemt een risico. Peña reist af naar Curaçao om een potentiele getuige op te pakken.
«
»
00:45 Stargate SG-1
Het SG-1 team wordt geconfronteerd met een vriend uit het verleden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers