TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:45 VRT NWS #steljevraag
Experten beantwoorden vanuit de VRT NWS webstudio vragen over actuele thema's en gebeurtenissen.
«
»
17:10 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Ben gaat naar de Schotse Cairngorms en de rand van het mystieke Clashindarroch-bos. Hij brengt er de week door met de unieke Jake Williams, zeventig jaar, naar verluidt een van de weinige kluizenaars van Groot-BrittanniŽ.
«
»
17:55 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Bo Van Spilbeeck is te gast.
«
»
19:35 The Office
Als hoofd van de feestcommissie, besluit Phyllis een vakantiefeest met een Marokkaans thema te organiseren. De problemen beginnen wanneer Merediths haar in brand vliegt en Michael probeert te helpen. Dwight krijgt het leukste kerstspeelgoed in hande.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Wij zijn Europa
Samen met haar assistente en vriendin Marij houdt Lieve halt in Berlijn, waar met de val van de Muur in 1989 het eengemaakte Europa ontstond. Vandaag peilt ze naar de gevolgen van de eenmaking in gewone mensenlevens aan beide kanten van de Muur.
«
»
22:10 De ideale wereld
Guga Baul is te gast.
«
»
22:55 Winteruur
De welbespraakte Wim Helsen nodigt interessante gasten uit voor een gesprek over hun favoriete tekst. Hij polst naar de reden waarom zijn gasten juist deze tekst hebben gekozen en wat het precies voor hen betekent.
«
»
23:05 Autun, de overblijfselen van het Gallische Rome
Een verkenning van Autun, een klein stadje in BourgondiŽ met een rustige uitstraling, dat een rijk verleden heeft. Het was een van de grootste en spectaculairste hoofdsteden van Romeins GalliŽ.
«
»
23:55 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers